Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy Iphone SE megéri 2018-ban?

Hinimini kérdése:

Egy Iphone SE megéri 2018-ban?

Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Azt mi honnan tudjuk, hogy neked megéri-e?
2018. okt. 26. 10:42
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Én megvenném most is, főleg így, hogy nem lett belőle frissebb modell.

Tavaly vettem Iphone SE-t és Ipadet. A kettő együtt olcsóbb, mint a csúcstelefonok.

A bazinagy telefonok nekem mindenre kompromisszumos eszközök (Sony Xperia Z2-m volt 3 évig), hordozni zakó, kabát, táska nélkül kényelmetlenek, hosszabb tartalomfogyasztáshoz meg ezek is kicsik.

SE-nek teljesen jó a kamerája, egy kézzel nézek meg rajta mindent, és még az is jó, hogy nem érzek késztetést arra, hogy felesleges nyomogassam. Olyan iparművészeti remeknek érzem, amiben igényes és praktikus minden, emellett az IOS teljesen más szint biztonságban (sokkal tovább vannak hozzá frissítések is) és adatkezelési etikában mint az Android.

2018. okt. 26. 11:16
 3/13 anonim ***** válasza:
9%
iPhone sosem éri meg. Ár/érték arányban pocsék telefon.
2018. okt. 26. 11:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Ezt most azért mondod mert még nem volt Iphone-od? ;)
2018. okt. 26. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Egy iPhone áráért hardverben és szoftverben is sokkal jobb Androidos telefont kapsz. Egy olyan Android, ami az iPhone teljesítményét hozza, sokkal olcsóbb. Ennyi.
2018. okt. 26. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Az Iphone SE pont nem drágább, mint egy felső-középkategóriás Androidos telefon (Huawei P20 Lite, Mate 20 Lite). Persze más célközönségnek készül. Az Iphone SE nyilván nem annak való aki napi órákat böngész, videózik, játszik telefonon, hanem annak aki akar egy kisméretű esztétikus, jó teljesítményű, megbízható, biztonságos telefont.
2018. okt. 26. 13:23
 7/13 anonim ***** válasza:
31%

Jó összehasonlítás...

iPhone SE:

4 mag, 32GB tárhely, 12MP kamera, 2GB ram, 1642mAh akku, single SIM, 640x1136 pixel, nincs SD hely.

Huawei P20 Lite:

8 mag, 64GB tárhely, 16MP kamera, 4GB ram, 3000mAh akku, dual SIM, 1080x2280 pixel, van SD hely.

Ára mindkettőnek kb. 85 ezer forint. Látható, hogy specifikációban a Huawei köröket ver az iPhone-ra, ugyanazért az árért.

Az iPhone csak villogni jó, nem éri meg megvenni!

2018. okt. 26. 13:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Antutuban mindegyik 130 ezer pontos, úgy hogy a nagyobb képernyőre, több memóriára kapnak többet a felső-középkategóriás Huawei-ek, Apple meg a gyorsabb procira.
2018. okt. 26. 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:

És ami valóban számít nekem:

Garageband - szuper zeneszerkesztő, szintetizátor, vettem hozzá egy 88-as zenei billentyűzetet

iTunesU - a világ nagy egyetemeinek rengeteg előadása (videók, diasorok, jegyzetek) ingyen

Szuper diktáláshoz! - telefonnak diktálva készítem egyre több szakmai és privát anyagomat is. Most, hogy már vagy 1000 órát beszéltem hozzá szinte soha nem téveszt szavakat (azok javításánál sem megyek vissza, azokat számítógépen tisztázom. Mondhatnátok, hogy Android is tudja, de Iphone-nak mondhatom az írásjeleket (, ; ! ? - nagykötőjel ...), kisbetű, nagybetű, új sor, új bekezdés ...

2018. okt. 26. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

De az iOS stabilabb, és a rendszert optimalizálják a hardverhez, nem pedig fordítva. Hiába a P20 Lite hardveres előnye, szoftver oldalon elvész.

... mielőtt támadnál, nem iPhoneom van.

2018. okt. 26. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!