1mobil-ról megéri Iphonet rendelni?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok bizonytalanodva, mert habár az ára igen csalogató, nem biztos, hogy megéri. Áruekeresőn szinte maxra van értékelve, de akkor is. Valaki rendelt már onnan Iphonet? Bontatlan csomagolásúak ezek egyáltalán, vagy hol a trükk, hogy ennyivel olcsóbbak? Teljeskörű gari van rá egy évig, ez egyenlő a gyártói garival?2018. okt. 7. 14:39
1/5 anonim válasza:
Csak ezen a fórumon is több tíz kérdés fellelhető az 1mobilról, használd a keresőt!
3/5 anonim válasza:
"Teljeskörű gari van rá egy évig,"
Azt jelenti, hogy a sufniban Móriczka kombinált fogóval meg csavarhúzóval fogja javítani és nem azt hogy szakszervizben eredeti gyári alkatrészek kerülnek bele professzionális körülmények között.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, azóta találtam egy másik oldalt, ahol habár kicsit drágább, de legalább apple gari van rá:) egyébként elolvastam az összes ilyen jellegű kérdést, de én leginkább személyes tapasztalatra voltam kíváncsi, és olyat nem találtam, kedves Első “Válaszoló” :)
2018. okt. 7. 21:43
5/5 anonim válasza:
Iphone-t hivatalos viszonteladótól vegyél, különben bxszhatod a garanciát
Vagyis apple oldal, icenter, istyle, esetlwg média markt v exterme digital
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!