Szerbiában árulnak iphonet? Esetleg valahol lehet rendelni? És mennyi dinárba kerül?
Figyelt kérdés
Szétnéztem a tehnomanijan és nem láttam.2013. márc. 30. 21:21
2/5 A kérdező kommentje:
Szoval nem tudja senki.
Ez szmoru, hogy Vajdasagban senki se beszel magyarul.
Az is azomoru, hogy erdeklodtem a telenor egyik boltjanal es nem tudtak mit mondani.
Es ne haborodjon senki se fel,mert nem magyarorszagon elek!
Ugy gondolom en is magyar(-szerb) vagyok! Es ott a magyar!
Segitsen neha a magyar a magyarnak! Miert kell egy 10 evesnek mindenkinek beszollogatni?(ha nem 10 eves vagy akkor nagyon sajnalom:( en senkit se akarok megbantani, de elgondolkodhatsz ezen;(
2013. ápr. 5. 21:27
3/5 anonim válasza:
Abszolút nem akartalak megsérteni, sajnálom ha ezt bántásnak vetted. De most őszintén, szerinted közülünk ki nézegeti a Szerbiai árakat? Azt sem tudom, hogy ott egyeltalán milyen shopok foglalkoznak ezzel. Próbáltam neked ráguglizni, de nem adott ki semmilyen értelmes találatot. És attól hogy Szerbiában, esetleg az Északi-sarkon, vagy Indiában élsz, vagy bárhol a világon, ugyanúgy magyar vagy a szememben, ilyet nem is mondtam, hogy te most akkor "különb" lennél egy Mo.-n élő magyarnál, vagy esetleg ezért lenéznélek. De ezt a kérdést egy szerb oldalon kéne feltenni, itt nem tudunk segíteni.
4/5 anonim válasza:
Hivatalosan nem, szóval nem fogsz tudni venni a Telenorban/ VIP-ben, de mobil shoppokban igen, de szerintem nem éri meg mert nagyon drága. Ha van ismerősöd külföldön, hozass inkább.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor majd hoz a mamám Franciaországból. Párizsban biztos talál.
2013. ápr. 17. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!