Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől függ hogy egy telefon...

Mitől függ hogy egy telefon aksija mikor merül le? Telefonnak melyik a szoftver része?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy az aksi kapacitásától is. Meg hogy mennyi alkalmazás van rajta és azt mennyit használod.

De úgy tudom a szoftver is lényeges. Ezt hogyan tudom megállapítani? Nem igazán értek ezekhez...

Milyen más szempont van még ami ebben szerepet játszik?

Köszönöm előre is!

2018. okt. 21. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
A szoftver energiaigénye is fontos, illetve hogy milyen jellegű szoftver. Zenehallgatás például relative sokat fogyaszt. A videózás pedig kétszer annyit, mert mozgóképet ÉS hangot is sugároz. Ezenkívül a processzorteljesítmény se mindegy.
2018. okt. 21. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

1. És a szoftver teljesítménye mikor számít jónak? Androidon belül? Mármint melyek azok az op. rendszerek amelyeknél kevésbé merül az aksi?

2. -És ugyanerre vonatkozna mi számít egy jó processzornak?

-Hány magos?

-Milyen sebességgel?

2018. okt. 21. 16:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne hogy melyik kijelzőnél merül jobban az aksi ha amoled vagy ha kapacitív ips?
2018. okt. 21. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek túl technikai részletek, nem tudom, nem ismerem az Androidos teldzsókat...én nagy általánosságban tudok csak nyilatkozni.

Nekem spec. hülyetelefonom van, és a zenehallgatás közepesen, a videózás nagyon meríti az akkumlátort. Igaz, ez bivalyos aksi, 12 napig bírja töltés nélkül.

2018. okt. 21. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Milyen telefonod van? :)
2018. okt. 22. 07:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy Evolveo StrongPhone WiFi. Nagydarab ormótlan és buta telefon, viszont bődületesen sokáig bírja az akkumlátora, és soha nem volt eddig szoftverhiba vele :)))
2018. okt. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!