Mitől lehet, hogy a telefon magától megnyissa a keresősávot?
Megnyissa, az hát, meg az orrodat is tisztíccsa!
Nos, ennek több oka is lehet - az alapszoftver hibája, esetleg frissítés utáni hiba (Firefox csinált ilyen mókákat sokszor), de az se kizárt, hogy bekaptál valami kártevőt, és az garázdálkodik a telefon rendszerében.
Ha felszólítod hogy NYISSA akkor ne csodálkozz, mert ez felszólító mód.
Megnyitja .
Első : Samsung Galaxy S8 szóval nem mondanám márkátlannak. Direkt nem irtam bele a leirásba nem hogy jönnek a fúj xy telefon márkahű emberek :)
Második : Ha vírus okozná akkor azt gyári alapbeállitások után annak meg kellene oldódnia, vagy utánna is fenn maradhat a probléma
Harmadik : Tudom, hogy elkezdődött az iskola és nyelvtan órán remekeltél, de én bocsi külföldön éllek és többnyire nem magyarul írok, szóval elnézést a nyelvtani bakiért. Tudom, tudom ez nem kifogás, de amennyire tudom töröm magam. Addig is szíves türelmed kérem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!