Mindenkinek olyan lassú az LG Kp500-as telefonja vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
Pl bekapcsolásnál is volt hogy vagy 1,5-2 percet kellett várni mire bekapcsolt..2010. jún. 24. 13:36
1/9 anonim válasza:
Nekem gyors, bekapcs is megvan fél perc alatt :)
2/9 anonim válasza:
És te most mit vársz ilyen kacatoktól?
3/9 anonim válasza:
talán formáz de, vagy állítsd vissza gyári beállításokra
4/9 anonim válasza:
LG érintőképernyős telefonok szerintem nagyon gyengék. Főleg a kp500-as amit láttam és tapasztaltam is külsőre se szép, és nagyon lassú. Szóval ne csodálkozz, még azon se ha lefagy...tudom most gonosz voltam, de ezért amikor vettem én is érintős mobilt ezért nem választottam az LG-t mert tudtam, hogy nem vmi jó:S
5/9 anonim válasza:
Akiket ismerik, senkinek sincs semmi gondja vele :D
Viszont SE satio (amit 160 E-ért vett haver), kb 5 perc míg bekapcsol, folyton lefagy, minden baja van..
Örülök, hogy kp500asom van :D
6/9 anonim válasza:
Utolsónak:Mért a géped gyorsabb?nem.Akkro most örülsz,hogy kp500-ast vettél,akkor minek neked pc.
7/9 anonim válasza:
Tessék? Mi bajod van? Értelmes hozzászólást nem tudtál volna...?:D istenem de gyökér :D
8/9 anonim válasza:
Attól,hogy te sz*rságokat veszel,az nem az én hibám.
9/9 A kérdező kommentje:
Öcsééém :D Nem kell veszekedni ez csak egy kérdés volt... :DD
2010. jún. 24. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!