Most mindenkinél olyat látok, mindenkinek az kell.
Most ez a divat?
És ha ez lejár, mi lesz helyette?
a levegőben kell nyomkodni?
2011. okt. 2. 13:09
1/10 anonim válasza:
Nekem nem kell!!
Amíg működik, jó a Nokia 6151-em.
Utána meg veszek hasonlót. Esetleg kicsit nagyobb kijelző, de csak ugyanilyen "sok gombosat". :D
2011. okt. 2. 13:15
2/10 anonim válasza:
Gondolattal irányítós jobb lenne. :D
Az érintős még min. 5 évig lesz, aztán mást találnak ki.
2011. okt. 2. 13:17
3/10 anonim válasza:
Mivel többnyire ezeken van használható oprendszer és wifi, valamint ezeken lehet emberi felbontásban netezni. Én is ódszkodtam tőlük, de végül kompromisszummal beruháztam egy qwerty-s verzióra, egyszerűbb ezt hurcolni előadásokra, mint egy 3 kilós laptopot.
2011. okt. 2. 13:18
4/10 anonim válasza:
80+% csak divatból vesz ilyet, használni nem is tudja (lásd az itteni kérdések).
A maradék 10-20% ki is használja.
2011. okt. 2. 13:19
5/10 anonim válasza:
Mennyivel egyszerűbb papírt meg ceruzát vinni előadásokra... lol
2011. okt. 2. 13:19
6/10 anonim válasza:
Igen:-) Ez most a korszerű, ez a divat ha úgytetszik, neked nem jönnek be?
2011. okt. 2. 13:20
7/10 anonim válasza:
szerintem sokkal jobbak az érintőképernyős telefonok az biztos hogy sok ember csak divatból vesz mert ez a menő de én pl azért vettem mert így bárhol tudok internetezni a qwerty-s telefonok meg azért nem jönnek be mert kicsi a kijelzőjük meg az érintőképernyősöket sokkal egyszerűbb kezelni vagyis most már nekem az :) mert nem kell 50szer nyomogatnod a gombot hogy elérd amit akarsz hanem oda kattintasz amit szeretnél, de mindenkinek más tetszik
2011. okt. 2. 13:33
8/10 anonim válasza:
"Miért kell mindenkinek értintőképernyős telefon?"
Régen mindenki lóháton járt. Mi ez az új BKV divat?
2011. okt. 2. 13:41
9/10 anonim válasza:
utolsó XD!
ez nem divat,ez ész kérdése!
jó telefonnok csak érintős változatban vannak!
láttál már androidot nyomogomboson? :D
én legalább kitudom használmi GPS-t Wifi-t, mobilnetet stb-t rajta! :D
sokkal jobb egy 4 inches mobilon nézni egy HD videot mint egy sony ericcson k750i-n valami 170x120 körüli felbontáson!
2011. okt. 2. 13:58
10/10 anonim válasza:
Egyszerűbb vele netezni, nagyobb képernyőt lehet rárakni a telóra, mert nem kellenek gombok. Meg mostanság nemigen kapsz gombosat újonnan. Nem igazán divat, csak mostanában jutott el a dolog a kényelmesen kezelhető szintre, és a gyártók meglátták a benne rejlő lehetőséget. Nagyon rámentek a dologra, így a vásárlóknak nincs nagyon más választása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!