Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az lg chocolate bl20 szétcsúsz...

Az lg chocolate bl20 szétcsúsztathatós telefon öszecsukva értintőképernyős? Valamint a bl40 érintőképernyős telefon nem felcsúsztathatós?

Figyelt kérdés
Sajnos nemtudom pontosan, hogy melyikkel mi ahelyzet, bl20at akarok, de én azt hitem hogy az összecsukva érintőképernyős telefonként működik, de azt mondta a barátnőm hogy nem. Kinekvan igaza? és a bl40 akor nem is felcsusztathatós?
2010. dec. 20. 12:18
 1/2 Fkris ***** válasza:

lehet h van érintős része( a hívásfogadás, elutasítás, menű), de sztem nem érintős, mert akk ilyen koncepcióval az égvilágon semmi értelme nem lenne.

Maximum a félérintő/félfizikai a megoldás, mint amit a Nokia csinál:

Nokia X3-02

2010. dec. 20. 16:18
 2/2 anonim válasza:

nekem LG BL20-om van,és csak a képernyő alatt lévő gombok érintősek(fel,le,bal,jobb,ok...) a képernyő nem!

ha felcsúsztatod,ha nem,9 jel van ami érintős a képernyő alatt pár mm-el,és sms íráskor vagy tárcsázáskor használt számok,gombok természetesen NEM érintések,

tehát a képernyő semmiképp sem érintős!

2011. jan. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!