Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Volt valakinek gondja a...

Volt valakinek gondja a xiaomi keszulekeknel a hivasok kozben? Szakadozas, kimaradozas?

Figyelt kérdés
Xiaomi redmi note 4 keszulekem van, eddig nem volt gond, de most mar szinte minden hivasnal előjön. Biztosan nem a térerő, mert akarhol vagyok mindig nalam van gond. Letezik olyan, hogy valamilyen beallitas blokkol valamilyen jelet? Sonynal volt ilyen azt megtalaltam de ennel fogalmam sincs
2018. okt. 19. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen sokszor előfordult, ráadásul a net is szakadozott.

Én a cipőtalp és a beton segitségével oldottam meg a problémát. :D

2018. okt. 19. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Olvass utána előfordul sajnos hogy nem csörög ki ha hív valaki csak foglaltat jelez a hívónak. Ilyenek ezek a telefonok, nem véletlen olcsók.
2018. okt. 19. 18:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Hat az hogy olcsó az tulzas :D en sajnos minden márkával megszivom, ugyhogy nekem a drágább, fele ennyit tudo keszulekek is az első válaszoló által irt iteletet kaptak :D egyedül az sony z1 birta jol, de annak voltak betegsegei csak figyelmen kívül hagytam
2018. okt. 19. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Garancia van még rá?

Nekem is "olcsó" telefonom van csak xiaomi redmi note 3 se az legalább stabilab.

Kérdező szerintem kifogtál egy rossz telefont.

2018. okt. 20. 07:51
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, kifogtál egy rosszat. Ugyanez volt velem is, note 3-mam kiváló volt, note 4-emnek rossz volt a térereje (szervíz után jó lett), note 5-öm ismét kiváló.
2018. okt. 20. 11:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat, szerintem garanciam még van, valószínűleg élek is vele :)
2018. okt. 22. 12:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!