Iphone 6 vagy SE?
Ez mosz komoly? Mindjárt 2019 és te 32GB-os iPhone 6,SE akarsz venni?
A válaszom: EGYIKETSEM
Miért ne vehetne SE-t ha az tetszik neki?
Sokan járnak 10-20-30 éves autókkal is. ;)
Az az igazság h csak 100ezer ft lehet a maximum ára a telefonnak.
Most Windows phone-om van, androidot nem akarok, sztem az gagyi.
SE jövőre csak akkor éri meg, ha kijönne a 2 széria belőle.
Jövő év tavaszán, csak az iPhone 7/8 az, ami megéri.
Viszont miért kell minden áron iPhone? Csak azért, mert ezek eleve nem olcsónak lettek kitalálva. 200 E Ft alatt, az Ome Plus 6, Xiaomi Mi 8 az ami nagyon jó hardverrel rendelkezik, jól össze van rakva és Androidos telefonok ellenére, bírják a 3 évet. Frissítésekkel sincs gond, mert ez a két gyártó, nem fukarkodik velük.
Apukám informatikus, tudom hogy az android nem egy zárt rendszer, sztem nem is biztonságos. Viszont a win10-es mobilomrol meg ugye hianyzik sok alkalmazas, ezért szeretnék cserélni, lehetőleg apple-re.
Mondjuk a SE-t 90.000-ért, a 6-ot 92.000-ért gondoltuk annal drágábban nem vennenk meg. Ilyen árban sem érné meg?
Fél információk alapján rossz ítéletet mondani.
Nekem Androidos telefonom van és nincs rajta vírus és ezzel nem vagyok egyedül.
1. Play kívül máshonnan nem töltök le egy app-ot.
2. Nem kanyarodok biztonságilag kockázatos webhelyekre.
Ez a kettő fontos, hogy ne sz@rodjon el a telefon + maga a telefon sem egy noname (maga a márkára is vonatkozik + GSM üzletre érthető, hogy ne a 'Nyugati aluljáróban vetted', "occon")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!