Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a GPS akkumlátora 10 perc...

Ha a GPS akkumlátora 10 perc alatt lemerül, az baj?

Figyelt kérdés

Mio MOOV 310-es navigációm van.

Lassan már 1 éve vettem és pár hónapja már olyan hamar lemerül, szinte 10 perc alatt, a rendes feltöltés után. Az autó szivargyújtójától kivállóan működik. A jótállás már letelt és nem szeretnék venni bele új akkumlátort kb. 7-8 ezer forintért. Ha teljesen elszáll az akksi, akkor nem fog kifolyni a sav egy idő után,túltöltés nem következik be, vagy zárlat, ill. akkor is lehet használni az autó szivargyújtójától, vagy muszáj vennem egy új akksit bele, csak úgy működik a navigáció?

Nekem nem fontos hogy a szobában is tudjam használni, a lényeg az hogy a szivarghyújtórol működjön.

Bocsi hogy részletesen és kissé zavarosan írtam le!-)

2010. jún. 23. 18:51
 1/6 A kérdező kommentje:
*szivargyújtórol*
2010. jún. 23. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
az akkud tényleg kinyiffant. Javaslom azonnal távolítsd el, nehogy kifolyjon vagy rosszabb esetben felrobbanjon.
2010. jún. 23. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a gyors választ!-)

Erre gondoltam én is, csak nem voltam benne biztos.-)

2010. jún. 23. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
A gps teljesen más mint pl.a mobiltelefon,Folyamatosan nagy mennyiségű jelet sugároz és vesz,folyamatosan világít,(dolgozik).Teljesen normális,hogy ha nincsen töltőn,akkor nagyon hamar lemerül.Mivel autóba tervezték ez nem is jelenthet problémát.Nincs szükséged új aksira.
2010. jún. 23. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

én úgy tudtam, hogy a GPS műholdak sugározzák a jeleket, és a jelek vételi időeltérése adja meg a pontos koordinátákat.

hol látsz te itt kézi GPS-ben adót?

2010. jún. 23. 19:21
 6/6 A kérdező kommentje:
De a halott aksiból kifolyhat a sav, vagy zárlatot csinálhat. A memóriát nem az aksin keresztül tárolja a készülék?-)
2010. jún. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!