Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha ezekkel a hibákkal beviszem...

Ha ezekkel a hibákkal beviszem az iphoneom garanciában akkor cserélni fogják vagy visszaküldik? (lent a hibák)

Figyelt kérdés
Ha felül a hangszórónál megnyomom gyakran kattog a kijelző. Valamint az első üveglap nem illeszkedik egy csomó helyen megfelelően a kerethez. Szóval elég nagy rések egy drága telefonhoz képest.
2018. szept. 23. 17:43
1 2
 11/19 Ypszilon1980 ***** válasza:

Oké, akkor hivatalos bolt.

Lehet, hogy használt vagy javított telefont kaptál. Vidd vissza.

2018. szept. 24. 05:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Dehogy szállítás, más telefonnal nem törtênik semmi csak ezekkel.

Nekem is mind szar volt és mégis ilyet veszel.

2018. szept. 24. 09:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Az Apple sem tökéletes valóban, de milyen véletlen, hogy te már 3 hibás IPhone-t fogtál ki! És az IPhone-ra mondják, hogy prémium telefon? Kifizetsz több százezret és ilyen hulladékokat kapsz? Én elhiszem, hogy a tömeggyártásnál nagyobb a hibaszázalék, de ha én drága pénzért ilyen telefont kapnék (ráadásul nem is az elsőt), tuti nem vennék több IPhone-t! Én a mostani telefonomhoz, használtan, szinte gombokért jutottam hozzá és másfél évesen sem lötyög rajta semmi, tökéletes az összeillesztés mindenhol, és hiba nélkül teszi a dolgát. Dehát, az enyém az csak egy hulladék, androidos, kínai szutyok... Bocs, nem akartam cinikus lenni, és nem is akartalak megbántani, de ez kikívánkozott belőlem!
2018. szept. 24. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja és még mielőtt bárki leszólna, az androidos csúcstelefonokról is hasonló a véleményem... Ismerősi körben pár hónapos P20 Pro meg Note 8 is landolt már szervízben... Oké, mindenhol előfordulhatnak hibák, de ilyen áru telefonoknál ez azért kicsit kevésbé megbocsájtható szerintem!
2018. szept. 24. 12:25
 15/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szervízbe kell mást is vinni, persze, de nehogy már egy kijelzőfelválással kapj meg egy új telefont,teljesen mindegy most a márka.
2018. szept. 24. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:
A márka az mindegy, igen, ebben egyetértek, de az nem, hogy egy 30-40 ezres vagy egy 250-300 ezres telefonnál fordul ez elő! Erre próbáltam rávilágítani a hozzászólásaimmal!
2018. szept. 24. 15:27
 17/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
Oké, bocsi azt kihagytam, hogy az Apple akkor miért kér ennyivel többet.
2018. szept. 24. 15:48
 18/19 A kérdező kommentje:

ha valakit érdekel a hiba. a szarul felrakott fóliát nem kell kommentálni :)

[link]

2018. szept. 25. 14:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyébként bevittem a szervizbe mert utána olvastam a dolgoknak és valószínűleg látni fogják hogy ez a telefon nem volt dobálva hanem tisztességesen volt bánva vele mert sem egy repedés sem egy karcolás nincs rajta. Valamint azt a hibát is jelentettem hogy a hívó felek az esetek többségében alig hallják amit mondok a telefonba. Ezen pedig a szoftver frissítés sem segített valamint most vesztenivalóm az nincs. Valószínű szakemberek dolgoznak ott nem kicsinyes valakik akik egyből mindent a vásárlóra fognak kivizsgálás nélkül. :)
2018. szept. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!