Ha ezekkel a hibákkal beviszem az iphoneom garanciában akkor cserélni fogják vagy visszaküldik? (lent a hibák)
Figyelt kérdés
Ha felül a hangszórónál megnyomom gyakran kattog a kijelző. Valamint az első üveglap nem illeszkedik egy csomó helyen megfelelően a kerethez. Szóval elég nagy rések egy drága telefonhoz képest.2018. szept. 23. 17:43
1/19 anonim válasza:
attól függ... ez eléggé úgy hangzik mintha ejtve lett volna a teló. az meg nem garancia.
2/19 Ypszilon1980 válasza:
Attól függ mitől lett olyan. Ha leejtetted, akkor arra nincs garancia.
3/19 A kérdező kommentje:
Ilyen volt már gyárilag. Nem ejtettem én sehova.
2018. szept. 23. 19:15
4/19 anonim válasza:
nem ilyen gyárilag.. amennyibe szállítás közben sérült, nem szabadott volna átvenni. ha meg átvetted, már nem tudod bizonyítani hogy nem nálad sérült meg.
5/19 Ypszilon1980 válasza:
Értem én, hogy ez marhára idegesítő dolog, de nem tudsz mit tenni, beviszed szervízbe és megmondod, hogy így kaptad meg. Én emiatt nem rendelek neten telefont pl.
6/19 A kérdező kommentje:
Oke megertem azt is aki leszol mert valakin lekell vezetni az indulatokat.
Egyebkent par eve volt egy 5s-em ahol szinten mozgott a kijelzo feletti uveg es szo nelkul kuldtek ujat. Pedig ott kb nehany honap utan alakult ki a problema. Es az mar a csere telo volt. Az elotte levo 5s-nek meg a toltese ment tonkre.
2018. szept. 23. 20:12
7/19 anonim válasza:
nem szólt le senki. tényeket írt eddig mindenki.
8/19 Ypszilon1980 válasza:
Ki szólt le? Máskor már tudni fogod ennek a veszélyeit.
Illetve rendelhetsz neten telót, de akkor kamera alatt bontsd ki és kapcsold be, nézd át a telefont.
Az olcsóbb netes cégek általában kicserélik, vagy megjavítják, mert azzal, hogy olcsóbban kapod, egy pár törvényt megszegnek, meg áfát csalnak, szóval nem hiányzik nekik egy feljelentés.
9/19 A kérdező kommentje:
A telekom kuldte de ez tuti gyari hibas es nem a szallitas alatt serult meg mert akkor lenne mas serulese is meg ez sem olyan feltuno sot amikor a regit adtam el az adokveszekes fickonak megmutattam es eszre sem vette....:) azert annyira az apple sem tokeletes hogy egy egy hibas darab nem csuszik be.
2018. szept. 23. 20:48
10/19 anonim válasza:
GYÁRI hibás darabra nagyon kicsi az esély... 90%+ hogy szállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!