Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van még garanciám de a cég...

Van még garanciám de a cég megszűnt. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Elmondom a sztorit röviden. Tavaly szeptember végén vásároltam egy iPhone 7plus készüléket, viszont a kamerája megrepedt (nem ejtettem le, tehát ha valakinek van ötlete hogy mitől repedt be akkor azt is meghallgatom) most viszont nem tudom elérni a céget mert a weboldaluk megszűnt, telefonszám nem kapcsolható, e-mail cím megszűnt. Nem kamu bolt, ha valaki ismeri esetleg akkor a MobilVarázs nevű boltról van szó. Én csak egy számlát illetve egy szállítói levelet kaptam a telefonom mellé, külön garancia papírt nem.

Nos a kérdésem pedig az, hogy mit tudok tenni ebben az esetben. Az idő is szorít, mert lassan szeptember vége.

2018. szept. 18. 06:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nehezen bizonyítható, hogy nem fizikai hatástól tört el.

[link]

2018. szept. 18. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:

"Egyik nap délután letettem az ágyamra akkor nem volt baja és 3 óra múlva"

Abban a három órában végig teljesen egyedül voltál otthon?

2018. szept. 18. 16:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Itthon volt öcsém, de egész végig az udvaron fociztunk. Azért is hagytam az ágyon
2018. szept. 18. 16:35
 14/17 A kérdező kommentje:
#11 abban reménykedek, hogy figyelembe veszik azt, hogy a kamera üvege ahol törött sík egyenes, a szélén nem állnak üveg darabok se befelé se kifelé, ezért nem külső hatás miatt történt. Ha leesett volna vagy hasonlók akkor a törés szélén az üveg befele “hajolna”
2018. szept. 18. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Én még nyomoznék azért, mert szerintem elég esélyes, hogy leesett, attól sérült meg. Kulcsra volt zárva a lakás? Háziállatok se voltak benne? Senki másnak nincs kulcsa a lakáshoz, csak kettőtöknek? Mert szerintem simán lehet, hogy valaki hazaugrott valamiért, amit ti észre se vettetek a nagy focizásban, véletlenül leejtette a telót, és hát mivel ilyen kis béna volt, nem akarta felhívni magára a figyelmeteket, hanem inkább ugyanolyan észrevétlenül, ahogy jött, el is ment.
2018. szept. 18. 16:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Apa másik városban dolgozik, anya pedig olyan munkahelyen van ahonnan nem engedik el semmi féle képp hamarabb. A kapun más biztos hogy nem jött be mert 1:nincs másnak kulcsa, 2: a kutyánk ugatott volna
2018. szept. 19. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Akkor egy korrekt válasz:

1, a Mobilvarázs egy gagyi GSM bolt, mint a GSM boltok 100%-a.

2, ha nem hivatalos helyről veszed, akkor csak az 1 év jótállás van rá és szereléskor sem indul újra.

3, ha hivatalos helyen veszed, akkor az 2 év szavatosság és 1 év jótállás van rá, de fedésben, tehát az első év mindkettő (nyilván az erősebb lesz érvényben). Ja és javításkor fő panel vagy kijelző cserénél újra indul a gari.

2018. szept. 20. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!