Vásároltam egy telefont, pixelhibás, pár napra megszűnt a cég?
ja, fogyasztóvédelem.
Mondjuk én se örülnék ha vettem volna egy dobozos telefont, hazamegyek, kibontom és hibás, és akkor majd várjak 4 hetet szervizre.
Aha, persze.
Hívd fel a fogyasztóvédelmet.
Privi-be küld már el légyszi melyik bolt.
Ha végére jártam az ügynek, elküldöm! :)
És marhára nem örültem neki. Még ő mondta, hogy ő is így jart, és szervízelte. Mondom én is így jártam egy laptoppal, 1 oran belül cserélték. És még azt mondjak, ott a számla, el is vihetem a samsunghoz. Meg ők csak kereskedők, nem ők szervízelik stb. Már pedig velük szerződtem, baj van ők cselekednek.
2. Tudom, de vonzo a 80 ezres árkülönbség. Eddig mindig jó volt minden (Bár B-Teltől vásároltam korábban). Itt ráadásul még gyártói garancia is volt. Mondom akkor baj nem lehet.
Nincs itt semmi tanulópénz! Ha kijelenti a vásárló 14 napon belül, hogy eláll a szerződéstől, akkor ha fejre állnak, akkor is vissza kell fizetniük az árát.
Pár nagy felbontású képpel, de még jobb ha videófelvétellel dokumentáld, hogy a készüléken nincs sérülés (az nem baj ha védőfóliát levetted), majd szépen csomagold be gyári csomagolásába.
14 napos elállás magánszemély esetén él. Számlás vásárlás esetén elvileg nem.
Utolsó. Minden ilyet lofogok pontozni. Azért mert olcsó helyről veszem, nem kéne átbaszni a vevőt. Mikor 160 ezreket adsz valamiért. Ez nem a sarki bolt, ahol 500 forintos dolgokkal vernek át. Te nem gondolkodsz el, hogy 160 ért vagy 240 ért veszel meg valamit? Több ilyet ne köszi.
Számlás vásárlás nálad azt jelenti, hogy nem magánszemélyként vetted hanem vállalkozás nevére?
Ez esetben tényleg nem minősülsz fogyasztónak.
De a Samsung Pixel Policy-t akkor is be kell tartaniuk. OLED-nél 7 napon belül csere 3 halott pixelnél, 1 világító pixelnél.
Egyébként az olcsóbb vas az amit román, bolgár piacra szánnak.
Én is így vettem anno sokkal olcsóbban Sony Z2-t (180 helyett 100 ezerért), harmadikat tartottam meg. Első kettőnél pixelhiba volt, harmadiknál a hátlap ragasztásánál volt minimális elcsúszás, de ez nem zavart, mert kinyitható bőr tokban használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!