Szolgáltató csak akkor vállal javítási munkákat ha ott vásároltam a készüléket, vagy akkor is ha másik üzletben, esetleg online, szolgáltatón kívül?
Figyelt kérdés
2017. dec. 26. 20:52
2/5 anonim válasza:
A szolgáltató semmiképp nem vállal javítási munkát. Ha ott vetted, akkor is csak annyit vállalnak, hogy elküldik a szervizbe.
3/5 anonim válasza:
A szolgáltatót nem érdekli a te készüléked, csak az hogy fizess.
Panasz esetén a gyártó szakszervizébe továbbítja.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem helyi szerelésre gondoltam. Korrigálom a kérdést. Ha szolgáltatón kívül vettem készüléket, és javításra/vagy alkatrészcserére szorul, el tudom juttatni a készüléket szervizbe szolgáltatón keresztül?
2017. dec. 28. 00:01
5/5 anonim válasza:
Ahogy már írtam, a szolgáltatót nem a készüléked érdekli.
Főleg nem abban az esetben, amikor máshol vásároltad.
Már én is voltam olyan helyzetben, hogy tévedésből egy másik bankba mentem be pénzt felvenni. De nem adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!