Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vásároltam egy telefont,...

Vásároltam egy telefont, pixelhibás, pár napra megszűnt a cég?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vásároltam a M********.hu oldalról egy Galaxy s8 at. Több pixel is hibásan jelenik meg, még aznap jeleztem nekik E-Mailban. Mondtam nekik, csere vagy pénz, megbontani az 1 napos telefonomat biztos nem fogjak. Mindenre csak azt mondtak javítás javítás (pedig elvileg 3 napos csere garancia még számlás vásárlás esetén is van). Hosszas érdem nélküli levelezések után nem válaszolnak már, oldalra ki lett téve a "karbantartás stb stb" szöveg. Úgy vélem az oldal megszűnt. Telefonomra gyártói garanciát írtak, de úgy úgy látszik csalás (Samsungnál van garancia vizsgálaton, hogy van e garanciám) Ilyenkor mi a lehetőség? Feljelentés?

2018. febr. 23. 14:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nekem szerencsére nem volt még ilyen problémám. Fogyasztónak nem minősülök, de a 3 napos csere garancia tudtom szerint rám is minősül.

Hát a pixel hibám az abbol áll, hogy amikor Stand By Display van vagy 40% alatti fényerő, 2 helyen (2x1 és 1x1 ~) fehéren vagy más színen világít pixel.

2018. febr. 23. 15:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Itt a globális Pixel Policy:

[link]

Dead Pixel Limited Warranty Statement

TFT-LCD/LED/PDP & Monitors

The dead pixel warranty applies when your TFT-LCD/LED/PDP & Monitors contains more than 7 dead pixels within the standard warranty period of your TFT-LCD Monitor which SAMSUNG will exchange the LCD panel/module, provided that the defective unit is returned to SAMSUNG complete with full accessories and original packaging.

Zero Bright Defect (ZBD) only applies when it occurs within 7 working days from purchased date, regardless of dot quantity, the defective LCD panel/module shall be replace by SAMSUNG.

Bright Dot Defect occurs when pixels are always lit or "ON". Black Dot Defect occurs when pixels are always dark or "OFF".

Mobile Phone & Tablets

The Dead pixel warranty applies when your mobile phone display contains certain dead pixels as per below table within the standard warranty period on your mobile phone display which SAMSUNG will replace/replenish your defective mobile phone display.

Mobile Phones (includes Tablets, e.g. Model Code with GT* or SM-*)

A. General LCD - 1 or over 1

B. Super- AMOLED - 3 or over 3

C. WVGA resolution LCD - 4 or over 4

D. General LCD - 1 or over 1

2018. febr. 23. 16:06
 13/18 A kérdező kommentje:

Akkor az enyém beletartozna ha jól értem.

De ne offolódjunk ennyire el! :D

A pixel hiba most a kisebbik gond.

2018. febr. 23. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem nagyon érdekelne az oldal neve. Hát ha ki lehet deríteni róla valamit.
2018. febr. 23. 17:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Szóval Mobil Royal. Így ránézésre egy csaló banda. Tehetsz feljelentést, de hát sokat nem érsz vele. Ha lesz is belőle valami, megállapítják polgári kárigényed jogosságát, és külön, polgári perben kiperelheted a telefon árát.
2018. febr. 23. 20:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod, hogy mobil royal?
2018. febr. 23. 21:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Biztosan nyerhetnem a pert? Mert nem 100% akkor nem er annyit..
2018. febr. 23. 21:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Garanciám van, már csak a csere jönne össze..
2018. febr. 26. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!