S. O. S. Mit tegyek a telefonommal? Huawei y 6 2018
Figyelt kérdés
Szoval kaptam egy telefont kézből pénzértde a személy nem tudta a mintát igy csinaltam egy gyári vissza állítást a 2 gom egyszeri megnyomásával eddik oké aztan eljutottam oda hogy jelentkezzek be egy olyan fiókkal ami már szinkronizalva volt az eszközön hiaba irom be az én fiokom nemjo .mivel ami mar volt szinkronizalva az kell.szoval ha nem tudom milyen email volt szinkronizalva a telefonon hogy jutok be a menübe tovabb ? Mert máshogy nem enged2018. aug. 31. 00:15
11/12 A kérdező kommentje:
Sikerult par ezer forintért meg csinálnom igen egyszerű volt csak ra kellet dugni a gépre
2018. szept. 1. 15:02
12/12 A kérdező kommentje:
Ukrajnaban csinaltam meg
2018. szept. 1. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!