Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak a telefonommal?...

Mit csináljak a telefonommal? ( huawei p8 lite)

Figyelt kérdés
két napja vízbe ejtettem a telefonomat de csak pár másodpercig volt benne és gyorsan kikaptam majd megnyomtam a bekapcsológombot felvillant majd elaludt. leszedtem a hátlapot kitörölgettem amennyire csak tudtam majd annyit elértem, hogy feltudtam oldani és kikapcsoltam gyorsan. tegnap hozzá se nyúltam hátha szárad valamennyit. ma felraktam töltőre és csak annyit csinál hogy beadja a töltés jelet majd a rezeg egyet és beadja a huawei logót majd megint rezeg és megint a huwei logót. már próbáltam a reset kódot de nem reagál rá. mit csináljak vele?
2017. aug. 22. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Dobd ki, tegnap még lett volna esélye a szervízben
2017. aug. 22. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szabadott volna bekapcsolgatni. 1-2 napot szárítani kellet volna rizsben és akkor talán.
2017. aug. 22. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:

P8 literól hogy szedted le a hátlapot? :)

Eleve be se kellett volna kapcsolnod, hagyhattad volna rizsben 2-4 napot és utána dugdosni töltőre. Valószínűleg zárlatot kapott már a teló, mert a víz nem nagy barát az árammal.

Semmit se csinálj, dobd ki a kukába

2017. aug. 22. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Tényleg senki nem tudja, hogy a víz jó vezető?

Minden elektromos cuccot áramtalanítani kell, majd szárítani, mielőtt újra bekapcsolná az ember... Ha kivehető akkus teló, akkor akku se legyen benne....

A rízs jó nedvszívó, de sokszor abban is csak hetek alatt szárad ki egy teló.

Amikor töltőre raktad kinyírtad.

Vagy még előtte megtette ezt a víz.

Cserealkatrészek+munkadíj sokszor akár a teló értékét is elérheti, néha meghaladja.

Vegyél másik telót és vízálló tokot is ha vízhez közel szeretnéd vinni.

2017. aug. 22. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!