Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S. Mit tegyek a telefono...

S. O. S. Mit tegyek a telefonommal? Huawei y 6 2018

Figyelt kérdés
Szoval kaptam egy telefont kézből pénzértde a személy nem tudta a mintát igy csinaltam egy gyári vissza állítást a 2 gom egyszeri megnyomásával eddik oké aztan eljutottam oda hogy jelentkezzek be egy olyan fiókkal ami már szinkronizalva volt az eszközön hiaba irom be az én fiokom nemjo .mivel ami mar volt szinkronizalva az kell.szoval ha nem tudom milyen email volt szinkronizalva a telefonon hogy jutok be a menübe tovabb ? Mert máshogy nem enged

#fiók #Gmail #Huawei y 6 2018
2018. aug. 31. 00:15
1 2
 1/12 anonim válasza:
Valószínűleg lopott a telefon :(
2018. aug. 31. 00:21
 2/12 Alex Fly ***** válasza:
A tulajdonosa be tud lépni...
2018. aug. 31. 00:55
 3/12 A kérdező kommentje:
De én választ kérek hogy mit tehetnék ?
2018. aug. 31. 08:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Át lettél verve, aranyapám!

Az történt, hogy az a telefon bizony lopott volt, ezért nem tudta az eladó a feloldómintát. Namost, a Google sem hülye, ezért ha nem a menüből csinálod a gyári visszaállítást, akkor először a régi fiókkal kell belépni. Ezzel szeretnék elvenni a kedvét a tolvajoknak, tudniillik használhatatlan lesz a telefon, ha nem feloldás után állítod vissza gyári állapotra.

Amit tehetsz: feljelented az illetőt a rendőrségen, hogy lopott telefont árult neked.

2018. aug. 31. 11:33
 5/12 Alex Fly ***** válasza:
Ha tényleg jóhiszemű vásárló vagy, akkor megkeresed az előző tulajdonost és megkéred, hogy lépjen be a készülékbe az accountjával. Utána hozzáadod a saját Google-accountodat, szinkronizálod majd az övét törölheted. Ezután már a hardreset után elfogadja a te adataidat is...
2018. aug. 31. 14:21
 6/12 A kérdező kommentje:
És ha szerviszbe viszem ott tuti megcsinálja
2018. aug. 31. 21:43
 7/12 Alex Fly ***** válasza:
Ki csinálja meg? A (volt) tulajdonosa? Ahhoz nem kell szerviz, mert semmi baja a készüléknek...
2018. aug. 31. 21:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Meg csináljak* a tulajdonosát honnan szerezzem meg ne légy naiv .a szervizbe felrakjak számítógépre és onnan elintézik
2018. szept. 1. 07:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem intézik el.
2018. szept. 1. 07:58
 10/12 Alex Fly ***** válasza:

Kedves kérdező! Mondd csakb a szervizben mit csinálnak meg, ha a készülék nem hibás? Teljesen normálisan működik a rendszer lopásvédelme, nincs mit megjavítani.

És tisztességes szervizes még akkor sem segítene a rendszervédelem kiiktatásában, ha ez olyan egyszerű lenne -természetesen egy bűnöző megteheti hó pénzért, de arra meg én nem bíznám rá a telefonomat...

Miért nem jó nekedb ha az eladóval intézed el, mindenféle buherálás és kerülőutak nélkül? Nekem eddig már több esetben is megoldotta az ilyen problémákat.

2018. szept. 1. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!