Melyik márkát ajánlanátok? Huawei vagy Samsung?
Samsung.
Minden Huaweit hasznàló ismeröm ( konkrétan 4 fő) vitte már egyszer-kètszer szervízbe az egy èvnèl fiatalabb telòját. ( P8 ès P9 lite)
Én most egy Honor 7-et használok (Huawei-család). Teljesen elégedett vagyok vele, Arra tökéletes, amire használom, lassan két éve. Semmi baja nem volt eddig. Előtte egy Huawei Ascend G620S volt, szintén zenész, a mai napig működőképes, vésztelefonnak teljesen jó.
Ami gyengébb ezekben a telefonokban, az a fényképező, nem a csúcsot rakják bele (középkategória), szóval nem vagyok elájulva a képektől és a videóktól, nem bántóan rosszak, csak olyan "szódával elmegy"-félék, számítógépen jobban látszik, hogy nem felső kategória.
Ettől eltekintve rendben vannak. Talán kicsit lehetne izmosabb az antennájuk, hajlamosak gyengébben venni a jelet (érdekes módon ez a telefonálást nem zavarja, de netezéskor hajlamos akadozni a betöltés).
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!