Ti melyik telefont választanátok?
Figyelt kérdés
Segítségek kérlek :D elég top 5-t írni (én nem sorrrendben írtam ) előre is köszönöm !!
Huawei P10 Lite
Huawei P20 Lite
Huawei P Smart
Huawei Mate 10 Lite
Samsung Galaxy A6 vagy A6 Plus
HTC Desire 12 Pus
Nokia 3
LG Q6
LG Q7
Samsung Galaxy A5 2017
Huawei Nova
Huawei P9 2017
2018. aug. 18. 17:07
1/2 Z0N3 válasza:
Sokan a huaweit éltetik most ... ízlés kérdése nyilván, mindegyik mellett és ellen is van érv, attól is függ mi a fő szempont számodra egy telefonnál .. egy tanácsot viszont tudok adni , nem vennék butított változatot semelyikből a profi telefonok már nem sokkal drágábbak és sokkal jobbak ár érték arányban..szerintem
2/2 anonim válasza:
Most nekünk lesz telefon, vagy Te neked kérdező? Mert Te szempontjaidat, csak Te tudod, nem mi.
Mennyit játszol vele? Inkább filmeket/sorozatokat nézel rajta? Sokat netezel rajta útközben? Használnád távirányítónak is? Mobilos fizetést is igénybe vennél? Mennyire számít a kamera? Te, mit látnál szívesen egy okostelefonban, milyen a maximum méret?
Nekem ilyen kérdések szoktak eszembe jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!