Vajon melyikre?
Szerintetek melyikre érdemesebb lecserélni a meglévő telefonoM?
Jelenleg egy haldoklófélben lévő samsung galaxy s7 edge-em van. Nade amiket kinéztem az egy iphone 7 vagy egy huawei p20(nem lite, nem pro)
Különösen nem hat meg ha idetéved mert tisztaba vagyok mint az android mint az ios hibaival de most nem ez a tema.
Az a baj hogy en nem szeretem ezeket az oriasi telefonokat ez is ami most van mar majdnem akkora mint a kezfejem.
Azert irtam csak a sima 7 et.
Csak egyszeruen nem ismerem a ket keszuleket az iphonokat 6s ig ismerem csak az akkori rendszerevel amikor kidobtak.
A huaweirol meg annyit tudok hogy szep a kijelzo szep kepet csinal(2 ev alatt keszitettem 5db kepet a telefonommal.
Valahogy ez van mostani allapotba szeretnek egy iphonet csak nem ilyen zart rendszerrel.
Ugyan ugy szeretnek egy androisot is csak nem ennyire nyitott rendszerrel.
"Vagy mit szeretnél? Iphone 7-re még 3-4 évig megkapod a legfrissebb ios-t, a huawei-re nem fog kijönni új android,,
Iphone 7 szeptemberben lesz 2éves. Minden tekintettben elavult készülék a p20hoz képest. (Kijelző, akksi, kamera, stb)
P20 idei csúcstelefon, megfogja kapni az android 9et, és majd az azutánit is. Utána még 2 évig jönnek majd rá a biztonsági frissitések.
Én a p20-at venném.
Lelett nullázva a válaszom?
Melyik idióta volt?
Tényeket írtam le...
Ja persze +4 év. Mert ma olyan sok ember mászkál 6 éves iphone-al.
Nagyon fájdalmas ez az alma fanatizmus gyerekek.
P20 helyett iphone 7, uristen. Jó hogy nem note 9 meg iphone 6 plus a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!