Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6s vagy Huawei p20 lite?

Iphone 6s vagy Huawei p20 lite?

Figyelt kérdés
Új telefonra szeretnék váltani és ez a két telefon tetszett meg nekem! Az én kezembe a huawei kicsit nagy lenne félnék, hogy mindig elejtem de android van rajta amit nagyon szeretek! Az iphone-nak a hátlapja nagyon tetszik maga a telefon is csak ios-t még nem használtam és félek ha az iphone-t választom akkor megfogom bánni!... Szerintetek melyiket vegyem meg?
2018. aug. 13. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak úgy szólok, hogy itt nem fog helyetted senki dönteni, ugyanis megjelenik az első ájfonos kapásból 3man leszólják hogy nem a hujavej sokkal jobb nye nye. Objektíven annyit, hogy a P20 lájt sokkal újabb, nagyobb teljesítménye van és elméletileg jobb a kamerája, viszont az android megbízhatatlan, védtelen főleg a hujavej kiadása. Egyik haverom P10et használ csak gond van vele pl. imád lefagyni meg telemegy vírussal és szeméttel. Ezzel szemben az ájfon rendszere rendkívül védett, vírus nem létezik rá és egy évben kb ha egyszer lefagy max. Viszont a 6s régi modell, a teljesítménye elég gyengének számít ma már, de ez nem is érzékelhető, mert amit kell azt tökéletesen futtatja. Én egy iPhone 7 Plus-t használok már egy éve és szerelmes vagyok belé! Először én is utáltam az iPhone-okat de amint a kezembe került egyszerűen magával ragadott a rendszer kidolgozott letisztultsága. Eddig akit ismerek és iPhone-ra váltott ugyanezen a véleményen van. Innentől te döntésed melyik telefont választod! Remélem tudtam segíteni!
2018. aug. 13. 10:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Telemegy vírussal aztadurva🤣🤣🤣😂😂😂
2018. aug. 14. 07:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy ennyire röhögsz, de még playstore is tele van vírusokkal! Ne klasszikus számítógépes vírusra gondolj. Nem tudom hallottál e olyanról, hogy backdoor, vagy bitcoin bányászó program? Leszeded ching chong golyócserélgetős játékát, elindítod aztán vagy éppen a személyes adataidat szedik le, vagy a f@omtudja hány magos processzorodat terhelik túl és közben bányásszák maguknak ezerrel a bitcoint.
2018. aug. 14. 07:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Bitcoin bányászó app-okat, már a Google is szanálja, úgyhogy ezen félelmüket kár kiírni.

Amúgy milyen app-ok érintettek? Ez pusztán kíváncsiság, mert én nem fedeztem fel ilyent.

2018. aug. 14. 09:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek jár a keksz! Köszi a segítséget! Az iphone 6s-t választottam! És nem bántam meg!😘
2018. aug. 18. 12:19
 6/6 anonim válasza:
Huawei...ég és föld van a két modell között
2018. szept. 1. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!