Ha HUAWEI telefont veszek, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Mire számítsak, ha egy HUAWEI (P20 Pro/Mate 10 Pro) telefont megvásárolok?
Milyen jellegzetes problémák jöhetnek közbe? Kezelőfelület megszokható? Tud annyit, mint pl. egy Samsung? Kamera mennyire van ott a szeren?
2018. aug. 6. 15:59
1/7 anonim válasza:
Arra számíthatsz,hogy lesz egy Huawei telefonod.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az okos választ. Tapasztalatokat várnék… :)
2018. aug. 6. 16:01
3/7 anonim válasza:
Nekem Huawei p8 telóm van,én imádom
Semmi probléma nincs vele,pedig nem egy éves teló már és nagyon sokat nyomom is.
Kamera nagyon szép képet csinál,nagyon erős.
Alapjáraton szerintem a Huawei egy megbízható telefon.
Sok ismerősömnek van,ők is elegédettek.
Én biztos megvenném!
4/7 anonim válasza:
Mate 10 pro-m van, lassan 1 éve. Ismerőseimnek vagy Mate 9, vagy Y kategóriás telefonja. Meglepett a Huawei stabilitása, mert az egyik legjobb ha nem a legjobb. Korábbi samsungosként sajnos volt részem lassulásban, újraindulásban (s7 edge, S8) , ennél semmi hasonló. Kamerája az árkategóriájához képest az egyik legjobb, sztereó hangzása minőségi, akkuja páratlan. Videózásnál kevésnek érzem a kizárólag 1080p-s stabilizálást. Garanciája 2 év alapból gyárilag, nem kell regisztrálni és szervizfutárt küldenek ha gáz van. Egyébként a Mate 10 Pro-nak nincs széria hibája. A telefonhoz kapsz egy ajándék fóliát felhelyezve, ami nekem kb eddig bírta, plusz egy minőségi szilikon tokot. Ami hiányosság, hogy nincs Bluetooth 5.0, és 4k videó eeetén stabilizálás.
5/7 anonim válasza:
Nekem is Huawei P8-as telefonom van, most lett 2 éves és befagy, lassul, kidob néhány alkalmazásból. 1 óra alatt semmi használattal merül 2-3%-ot, de ha a wifi vagy mobilnet be van kapcsolva és még meg se nyitok semmit, akkor 15-20%-ot is képes merülni ugyanennyi idő alatt. Ja és ugye akkor még nem is nyitottam meg semmit. Jónak jó teló viszonylag, szép képeket csinál
6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván a P8 egy másik kategória, de köszönöm szépen a választ. :)
2018. aug. 10. 15:02
7/7 anonim válasza:
VEGYÉ ÁJFONT AZ JOBB :DD
Nekem tetszik a Huawei, egész jó szerintem. Szeretem.
A tanulás nagyon fontos... ..DE ASZ HOTY BÉJEMFÉNK LETYEN,MÉKFONTOSABB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!