A Google fiókomnál nem működött a telekom SIM kártyás fizetés, ezért eltávolítottam, de mikor újra hozzá akartam adni, nem engedte. Csak bankkártyát vagy hitelkártyát enged. Hogy adhatom újra hozzá?
#9: köszi, kipróbálom. Egyébként az nem lehet, hogy a telefonom nem támogatja? Lehet hülyeség, de valamiért ilyesmit írt mikor meg akartam venni az adott tételt. Nemrég cseréltem le a régi telóm, de ez jobb mint az volt. Jelenleg Xiaomi Mi A1em van.
És egyébként már megvenni sem tudom amit akartam, mert 400 forintom volt a telón, úgy gondoltam megveszek egy packot a játékban amivel már 2 éve játszok, másra úgy se lenne elég kb. Erre tegnap küldtek egy üzenetet, hogy egyenlegem 300ft alá csökkent blablabla, majd nem sokkal később jött mégegy, hogy a napi net szolgáltatást sikeresen bekapcsolták es vmi 151ftot levontak. Meglepődtem, mert nem kértem, felhívtam szolgáltatót, azt mondták a díjcsomagom ilyen, hogy levonják naponta napi netre a lóvét. Eddig ilyen nem volt, azóta sem kértem, valamint nem tájékoztattak erről hogy ez így megy. Kikapcsolttattam, de természetesen a pénzt nem adták vissza, magyarul elment a semmire. Úgy is mondhatnám ellopták tőlem
#10:
Az utolsó ilyen sim kártyás vásárlásod után nem váltottál telefont? Mert én igen, és lehet hogy ez a baj
Nem váltottam telót azóta...
Nézelődtem google -éknál (a súgóban is), de semmi hasznosat nem találtam arról, miként lehet hozzáadni mobil fizetési módot, ha a play áruház nem ajánlja fel...
Ez nagyon érdekes jelenség:
Tegnap eltávolítottam a play áruház frissítését, amivel az alkalmazás adatai is törlődnek (amint elindítottam frissítette is magát az áruház) és ugyan úgy nem volt a fizetési lehetőségek közt a mobil szolgáltató.
Ma, miután láttam amit írtál megnéztem közte van -e, de nem volt. Töröltem az áruház adatait és tádám, közte van.
Talán közé van ennek ahoz, hogy Telekomék rendszerében a héten hiba volt és több szolgáltatás sem működött egyes ügyfeleknél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!