Feltöltőkártyás telefonnal is lehet vásárolni a google playen?
Sziasztok!
Én feltöltőkártyás vagyok a telenornál és azt szeretném tudni, hogy attol függetlenül hogy én feltöltőkártyás vagyok lehet e a Google Playen alkalmazásokat venni a "Telenor számlám megterhelése' nevű fizetési módszerrel
ha lehet akkor hogyan kell majd ezt az egyenleget kifizetni?
A válaszokat előre is köszi
Helló,
Én úgy tudom, a Play Store-ban csak bankkártyával/hitelkártyával lehet fizetni (javíts ki, ha tévedek).
Oké értem, jó tudni.
A weboldal, amit linkeltél, azt mondja, hogy a számlázási adatokat kell megadni. Ha feltöltőkártyás vagy, akkor gondolom, nincsenek számlázási adataid -- nem lehet, hogy ezért nem megy? Egyébként ahogy elnézem, ott is kell megadni bankkártyát, szóval akkor már egyszerűbb direktben kártyával, nem?
De akár a 1220-at is felhívhatod, ott csak tudnak segyteni.
Nem kell bankkártya adatot megadni, a telenorosoknak nem szükséges.
És a feltöltőkártyás sim is előfizetés(prepaid).
Le kell kérdezni az egyenleget és ott írja, hogy mennyi az egyenleged. Ha nincs elegendő egyenleged, akkor nem tudsz venni semmit a playen.
Rájöttem hogy miért nem engedte hogy megfegyem
azért mert a google úgy érzékelte hogy oroszországban vagyok és magyar email címmel nem letet orosz playen fizetni
de visszaállt és már meg is tudtam venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!