Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honnan tudom hogy wifi, vagy...

Honnan tudom hogy wifi, vagy fizetős net?

Figyelt kérdés
Érintőképernyős, vagy simán wifi vevős telefonon, honnan tudom, hogy most fizetős netről netezek e, vagy wifiről.
2010. jún. 20. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
HTC-ben úgy, hogy a felső sarokban a wifi ikonnál egy nyíl oda vissza ugrál akkor a wi-firől jön az adat, ha fizetős net akkor meg a térerőnél ugyanez a nyíl van, igazából bosszantó nagyon főleg olyankor mikor wifin vagy és gynge a jel mert akkor nekem állandóan átkapcsolódik a fizetősre és van ugy hogy sokszor nem veszem észre.
2010. jún. 20. 13:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem Samsung-om van, ahol a jobb felső sarokban van a wifi jel... De ha biztosra akarsz menni, hogy kizárólag csak a wifit használd és oda is kapcsolódjon vissza, akkor a böngésződben állítsd be a beállításoknál azt, hogy "mindig rákérdez" vagy ha ilyen nincs, akkor ott van, hogy csak az adott wifi hálózatra menjen fel, amit bejelölsz, de ha nem találja, akkor is rá fog kérdezni... (Amúgy a készüléken az Opera mobile böngészőt használom, ami nagyon jó és gyors, de a flash tartalmakkal nemigen boldogul.. Ahoz ott a skyfire..) Remélem tudtam segíteni...
2010. jún. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!