Dorka=) kérdése:

A wifi fizetős?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Az attól függ. Van ahol fizetni kell érte, de akkor valamilyen kódot is be kell írnod hozzá, bár ez kevés helyen van.

Otthon a netért fizethetsz, amit a wifi-n keresztül is megoszthatod.

Amúgy ha mész az utcán, találsz egy wifi jelet, amire rácsatlakozol, az már ingyenes.

2011. ápr. 1. 20:38
 2/7 vachement_con ***** válasza:
a nyilt halozat ingyenes
2011. ápr. 1. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
a kereső ingyenes itt a bal oldalon
2011. ápr. 1. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 1. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Először azt hittem, hogy ez valami hihetetlenül béna ápr. 1-jei vicc, de aztán láttam, hogy tegnap írták ki -.-

Igen, a wifi fizetős, az már más kérdés, hogy kinek kell érte fizetnie. Ha vesztek egy modemet és arra csatlakozol rá, akkor a szüleid fizetik, ha beülsz a McDonald's-ba és az ottani wifire csatlakozol, akkor ők fizetik, ha pedig nincs otthon net rácsatlakozhatsz a szomszédbácsi wifijére is, kár, hogy törvénybe ütközik.

2011. ápr. 2. 00:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Elsőnek: A wifiért mindig fizet valaki, az más kérdés, hogy az a valaki épp nem te vagy. A "valahol be kell írni egy kódot" pedig azt jelenti, hogy levédték, mert elegük van belőle, hogy az olyanok, mint te lopják a netet, amit ők aztán kifizetnek... (persze más miatt is levédhetik, ez csak egy példa)

2011. ápr. 2. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne fizetős a wifi?? Nálam kell fizetni, e-mailban küldöm a számlaszámot. Ha mellékeled az IQ-dat, akkor kellően alacsony szám esetén engedményt is adok. Persze nem sokat :)
2011. ápr. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!