Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom az orosz betűket...

Hogyan tudom az orosz betűket beírni az okos-telefonba?

Figyelt kérdés
Android 6 letöltöttem egy orosz angol fordítót de csak magyar betűket tudok beleírni?
2018. aug. 7. 17:12
 1/5 anonim válasza:
Beállításoknál kéne olyat keresned, hogy billentyűzet és ott lehet hozzáaadni különböző nyelveket, pl. oroszt :)
2018. aug. 7. 17:46
 2/5 anonim válasza:
100%
Orosz billentyűzetet kell be állítani
2018. aug. 7. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Google-billzet -en:

Vesszőn tartod az ujjad ➡ a felugró pop-up menüben a fogaskerék ➡ nyelvek ➡ ha a "Rendszer nyelvének használata" be van kapcsolva, kapcsold ki ➡ orosz nyelvet bekapcsolod.

Ezek után írhatsz oroszúl, ha a Google-billzet -en a földgömb nyomkodásával kiválasztod az orosz beviteli nyelvet.

Más billzet esetén egyértelmű, hogy az adott billzettől függ, hol hogyan állítható be, ha egyáltalán lehet.

2018. aug. 8. 04:46
 4/5 anonim válasza:
Ha jól tudom:beálítások, bevitel és nyelv, billentyűzet és beviteli módok billyentyűzet hozzáadása, kiválasztod azt hogy orosz(Oroszország) aztán azt hogy orosz. Legalábbis nekem a laptomon és a telómon is így kellett szóval lehet hogy kissebb eltérésekkel, de így lehet. Remélem segíthettem.
2018. aug. 9. 08:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi sikerült!
2018. aug. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!