Az M3 tévécsatornát ezért hozták létre?
Retro. Interneten, facebook klubokban, youtube-on, blogokban egyre jobban elterjedt ez, mintha félnének attól, hogy vége lesz, vagy már soha többé nem gondolunk arra vissza a jövőben az"okos" dolgok és műszerek mellett, milyen volt egy joystick, floppy lemez, egy VHS kazetta, videó magnó, dvd lejátszó. Az édességek eredeti íze.
Már közeledünk az "okos" jövő felé. Egy kibernetikus, szexualitásra épülő világ lesz a jövő. Mindenféle "okos" elektromos dolog meg lesz az emberek háztartásában, és ahol csak a pénz, hatalom, erőfitogtatás, szex fog számítani. A nők könnyűvérűsége, a férfiak erőltetett vadászösztöne fog számítani. És a siker, pénz, csillogás mindenekfelett.
Cégek, vállalatok, ezek lesznek a fő mozgató rugója az egész világnak, ahol az innovációs tervek ott fekszenek majd tömegével az íróasztalokon.
Miért is gondolnának majd vissza az okos modern dolgok mellett a fentebb felsorolt retro, régi tárgyakra. Ezek már komolyabb műszerek lesznek, amik robbanás szerűen meghatározzák majd az emberek életét.
Az okostelefon fogja tárolni a személyi adatainkat, pulzusmérő lesz beépítve, a jövő ajtajait ezekkel fogjuk kinyitni, mint olvastam az interneten. Az okostelefonunktól fogunk függeni.
Úgy is mondhatni, hogy egy lépcső választ el minket attól, hogy a japánok, oroszok piacra dobják legelső működő robotokat is, amit bevetnek majd a mindennapokban.
Jó, hogy még van ember a világon, aki észnél tud maradni. Egyetértek a véleményeddel.
Az M3 céljáról nem tudok, de elképzelhető, hogy az, amit itt leírtál. Bár én az M1 és az M2 műsorait is szeretem, sosem adnak szennyet. Mondjuk manapság már TV-t sem nézek.
(UI.: Nem ide tartozik, de az egész leírásodról a Ghost in the Shell jutott eszembe :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!