Nem tudok dönteni. Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
Iphone 7 vagy 7 Plus. Kinek milyen van? Melyiket érdemesebb megvenni ha már veszek.
Van aki szerint túl nagy a Plus, van aki szerint egyáltalán nem nagy. A sima 7-es nem túl kicsi?
Melyik a közkedveltebb, népszerűbb?
2018. aug. 4. 20:36
1/8 anonim válasza:
"a sima hét nem túl kicsi"nézd kinek mi a kicsi,nekem speciel egy se-m van és nekem ez is bőven elég,egyébként én egyiket se venném az iphone 6 után a valaha volt legrosszabb iphone,ár érték arányban nagyon rossz...,viszont,ha csak ez a kettő az opció akkor én a simát választanám.
2/8 A kérdező kommentje:
Miért volna a valaha volt legrosszabb? :O
Eddig még ezt csak tőled hallottam :D
2018. aug. 4. 21:03
3/8 anonim válasza:
Szerintem is túl nagy a plus, pedig nekem is az tetszett nagyon, és azt is akartam megvenni. Aztán kézbefogtam a simát, és ott azonnal eldöntöttem, hogy a sima lesz. :) Megfogod, eldöntöd. Nem bántam meg. A plus-t túl nagynak találtam, már majdnem mint egy tablet. :)
4/8 Trevor. válasza:
Elmész egy Media Marktba vagy valahova ahol ki van téve a 2 telefon és kézbeveszed. Mivel a 7 Plus 5.5", így egyszerűbb 2 kézzel használni. Mit számít az, hogy melyik a népszerűbb? Magadnak veszel telefont, a saját igényeid alapján.
5/8 anonim válasza:
7 plus egyáltalán nem nagy, de kétkezes. A sima nekem kicsi. :/
6/8 A kérdező kommentje:
Egy 4S, 5S után szerintem nekem nem lesz kicsi a sima 7, úgyhogy valószínűleg annál maradok.
2018. aug. 5. 10:10
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt most inkább hagyjuk, nem erre voltam kiváncsi.
2018. aug. 5. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!