Ki milyen telefont ajánl? Mivel mostanság annyi a telefon márka és vélemény róluk én nem tudok dönteni, én már nem tudom mi van :D
Ajánlatokat várok milyen telefont érdemes venni. Tudom, már ilyen kérdés nem egyszer volt, csak a piac változik
-eddig még telefonom soha nem volt, első lenne
-nem kell nekem szelfi telefon mert magát a szelfit is utálom
-nagyjából úgy el 70 000 Ft-ig mennék el
-egyszerű, letisztult formája legyen
-nem használnám nagyon játékra sem
-Iphone-t amit nem akarok mert eléggé kényes, nekem így jött le a véleményekből, tapasztalatokból
-Kösz előre is :)
Itthon: Huawei P9 Lite.
Kínából: Xiaomi Redmi Note 4, Xiaomi Redmi 4 Prime, Vernee Apollo Lite.
Az iPhone nagyon túl van árazva a tudásához képest. Ami ér benne valamit, az a szoftver és a hosszútávú támogatottság.
Elromlani nem fog, de azért ne hajlítgasd, anyagminőségben azért nem a legerősebb. Nem nemzetközi változatban könnyen lehet, hogy nincs B20-as frekvencia (vidéken kell a 4G-s nethez).
Jó nem azt mondom hogy ,,extrém" életű ember vagyok, de azért még mivel első telefonom előszőr biztos boldogtalan leszek vele :D Lehet hogy tényleg marad ez a Xiaomi :)
Köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!