Samsung Galaxy S5 vagy Samsung Galaxy Alpha 2017-ben? Melyiket? Telefont cserélnék, és nem tudok dönteni.
Ha nem vagy mazochista, vagy nem szoktál rituálisan pénzt égetni, akkor egyiket sem éri meg megvenni. Bármennyiért vennéd, szar.
Én elhiszem, hogy tetszik külsőre, de inkább írj egy árkeretet, és hidd el, sok hozzáértő ember van itt, találunk olyat, ami megfelel neked, és nem egy lapát szemét.
A elso 2 valaszolonak fogalma sincs, hogy mi aza telefon.
Nekem Augusztusban lesz 3éves a Galaxy S5-öm. Nagyon meg vagyok vele elégedve, rossz tapasztalatom nincs(csak az ujjlenyomat-felsimerő rendszer, mert néha nem ismeri fel az ujjad és ilyenkor a jelszot kell beirni) Alphat ismerem at is jó csak arra nincs annyi támogatás mint S5-re.(max. Version: Android 6.0.1)Szoval megéri ajánlom. És ne hallgass az első 2 válaszolóra.
TopDávid te már akkor sem értettél hozzá, mikor elkezdtél ide válaszolgatni, csak a sajátodat isteníted. Jobban járnál, ha nem csak okoskodnál, hanem követnéd is az eseményeket... Ja, 3 éves, ÉS PONT EZ A BAJ. Mikor érti már meg a befásult agyú fajtád (pont ilyenek a most iphone 4-et vásárolgatók), hogy a technológia ilyen ütemű fejlődése mellett egy 3 éves modellt megvenni nettó baromság, mert nem lesz tartós...semmilyen szinten.
És nem, nem a kérdezőt köpködöm, hanem azt, hogy valaki olyan magabiztossággal terjeszti a baromságát, mint te.
Kedves kérdező: Tartom a véleményem, hogy inkább valami újabb modell után kellene nézned. Nem rosszindulat, nem azt akarom, hogy olyat vegyél, ami nem tetszik, pusztán jót akarok, hogy ne legyen vele egy év múlva baj. Semmi különleges nincs ebben, egyszerűen azoknak a modelleknek lejárt az idejük. Akinek van, az még simán elhasználgatja egy ideig, de már nem érdemes most megvenni őket.
Üdv: #2
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó hallani azt, hogy pozítiv kritikát kapott az S5...számomra az Alpha egy kicsivel szimpatikusabb, de mivel nem bővíthető ezért tanácstalan vagyok...az S5 is szimpatikus, de az Alphához mérve nem annyira mínőségi...na meg az Alpha kompaktabb, mint az S5...mindkettőnek meg van a maga előnye. Nehéz döntés, meg ott van az, hogy ezek már nem mai telefonok, lassan ezek is "elavulnak"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!