Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ugrál a képernyő?

Yoka007 kérdése:

Miért ugrál a képernyő?

Figyelt kérdés
Leagoo m8 mobiltelefon egyik napról a másikra minden elő jel nélkül elkezdett ugrámil a kép vagy ép olyan mintha vallaki nyomkodná a képernyőt néha bal sarok ha ott nem akkor középen változóan

2018. aug. 3. 16:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ti ilyenkor jól vagytok ? :D Én nem osztom az észt csak leírtam vallamit és nem értek hozzá így van én csak segítséget kértem és nem trolkodó minden tudó kretének piszkálására vagyok kíváncsi :) Na meg nem az olcsó xperia fajta volt :)
2018. aug. 10. 14:27
 22/25 A kérdező kommentje:
Öhm és nem álítottam hogy a leagoo jobb lenne a sony-nál kiforgatjátok más szavát csak azért is hogy a ti kis egoista lelketeknek jó legyen de nem is érdekel téged meg egy agy sebész javítson meg te kretén :)
2018. aug. 10. 14:28
 23/25 anonim ***** válasza:

Nekem is furcsa volt, amikor tegnap benéztem a témába, hogy mit szarakodnak itt egyesek?

Ráadásul most már gyanakvó vagyok, mert másik témában is ritka aljasul szemétkedett velem egy 57 %-os.

57 %-os betegek garázdálkodnak itt, vagy mi van?

2018. aug. 10. 20:52
 24/25 pupu222 válasza:
szia ugyan ez a gondom ez egy virus és önállósitotta magát a telefonom S8,lehet ,hogy gyárilag van a programmba,újrainditottam és kezdi az egészet elölről,én sem tudom mit tegyek.
2018. aug. 11. 21:20
 25/25 pupu222 válasza:
Nekem 9.-én kezdte még a nyelvet is átállitotta teljesen magátol kapcsolgatja a dolgokat
2018. aug. 11. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!