Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Note 8-nál ha beég a képernyő,...

Note 8-nál ha beég a képernyő, és nincs garancia, se biztosítás, akkor mennyibe kerül a csere?

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne akard megtudni.
2018. júl. 27. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
90-110 között
2018. júl. 27. 13:09
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Hol vetted, hogy már nincs rá garancia??? Nincs 1 éve,hogy megjelent...
2018. júl. 27. 14:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Van még rajta garancia,csak érdekel,hogy mi lesz,ha már nem lesz rajta.

Végülis érdekesnek találom,hogy van egy csúcstelefon,amiért kifizetsz több százezret,és van neki egy olyan eleme,ami a technológiájából fakadóan romlik el,és nem amiatt,hogy nem rendeltetésszerűen használom,vagy én rongálnám meg,akkor miért nem cserélik ingyen?

Jó,tudom,azért,mert abból nem lenne pénzük...

LG G2-m több mint 4 évet működött,és semmi baja nem volt a képernyőjének (mondjuk az IPS volt) Amolednél mennyi esély van rá,hogy gond nélkül megéri ezt a kort?

Mert kb ennyi ideig tervezem használni,de ha a képernyő meghal,és nincs már gari,akkor javíttatni nem fogom.

2018. júl. 27. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de vannak ismerőseim, akik S7-tel, illetve S8-al rendelkeznek.

Megvette az S8-at újonnan, majd rá fél év sem telt el, már látszódnak a beégések, főleg a navigációs felületnél. Hasonló a szisztéma az S7 tulajának is.

Ez egy köztudott probléma az OLED paneleknél, úgy szint, mint a plazmánál, szerves anyagok.

2018. júl. 27. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:

"Végülis érdekesnek találom,hogy van egy csúcstelefon,amiért kifizetsz több százezret,és van neki egy olyan eleme,ami a technológiájából fakadóan romlik el,és nem amiatt,hogy nem rendeltetésszerűen használom,vagy én rongálnám meg,akkor miért nem cserélik ingyen?"

Valamikor a plazma TV-knél a leírásban közölték a beégésre vonatkozó kockázatokat, hogy még a pereskedésre hajlamos amerikai vásárló se tudjon perre menni miatta.

Értsd: elvileg tudatában vagy, adott volt a választási lehetőség, vehettél volna mást, de neked ez kellett. Akkor viszont vállalod a következményeket is.

2018. júl. 27. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!