Note 8-nál ha beég a képernyő, és nincs garancia, se biztosítás, akkor mennyibe kerül a csere?
Van még rajta garancia,csak érdekel,hogy mi lesz,ha már nem lesz rajta.
Végülis érdekesnek találom,hogy van egy csúcstelefon,amiért kifizetsz több százezret,és van neki egy olyan eleme,ami a technológiájából fakadóan romlik el,és nem amiatt,hogy nem rendeltetésszerűen használom,vagy én rongálnám meg,akkor miért nem cserélik ingyen?
Jó,tudom,azért,mert abból nem lenne pénzük...
LG G2-m több mint 4 évet működött,és semmi baja nem volt a képernyőjének (mondjuk az IPS volt) Amolednél mennyi esély van rá,hogy gond nélkül megéri ezt a kort?
Mert kb ennyi ideig tervezem használni,de ha a képernyő meghal,és nincs már gari,akkor javíttatni nem fogom.
Nem tudom, de vannak ismerőseim, akik S7-tel, illetve S8-al rendelkeznek.
Megvette az S8-at újonnan, majd rá fél év sem telt el, már látszódnak a beégések, főleg a navigációs felületnél. Hasonló a szisztéma az S7 tulajának is.
Ez egy köztudott probléma az OLED paneleknél, úgy szint, mint a plazmánál, szerves anyagok.
"Végülis érdekesnek találom,hogy van egy csúcstelefon,amiért kifizetsz több százezret,és van neki egy olyan eleme,ami a technológiájából fakadóan romlik el,és nem amiatt,hogy nem rendeltetésszerűen használom,vagy én rongálnám meg,akkor miért nem cserélik ingyen?"
Valamikor a plazma TV-knél a leírásban közölték a beégésre vonatkozó kockázatokat, hogy még a pereskedésre hajlamos amerikai vásárló se tudjon perre menni miatta.
Értsd: elvileg tudatában vagy, adott volt a választási lehetőség, vehettél volna mást, de neked ez kellett. Akkor viszont vállalod a következményeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!