Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ugrál a képernyő?

Yoka007 kérdése:

Miért ugrál a képernyő?

Figyelt kérdés
Leagoo m8 mobiltelefon egyik napról a másikra minden elő jel nélkül elkezdett ugrámil a kép vagy ép olyan mintha vallaki nyomkodná a képernyőt néha bal sarok ha ott nem akkor középen változóan

2018. aug. 3. 16:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Szerintem pontosan ahogy írtad ennyi erővel dobják ki pl a dvd lejátszót meg minden műszaki cikket az otthonukbol mert 90%-ba kínai gyártmány akárcsak a gatyájuk ! Mint irtam Ghost touch hiba és nem leagoo kínai hiba bármelyik telefonnál előfordul de köszönöm a kedves válaszolóknak a kritizációs segitséget !
2018. aug. 3. 20:22
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerős csajnak volt ilyen ugrálás és kiderült hogy letiltotta a frissitéseket. Utána semmi baja nem volt.
2018. aug. 3. 20:41
 13/25 anonim ***** válasza:
attól, h angol márka (ami nem igaz) , még kínában rakják össze. az iPhone amerikai, azt is kínában teszik össze... érdekes...
2018. aug. 3. 22:59
 14/25 Alex Fly ***** válasza:
@13: ami nem Kínában készül, az hamisítvány...
2018. aug. 4. 01:20
 15/25 anonim ***** válasza:

Mindent kínában raknak össze, de talán a normálisabb márkákat emberi körülmények között.

Mellesleg volt már tapasztalatom Leagoo-val és hasonló szenny márkákkal, egyik sem bírta egy évnél tovább.

2018. aug. 4. 08:25
 16/25 A kérdező kommentje:
12 s válaszoló play áruházba ?
2018. aug. 5. 11:05
 17/25 A kérdező kommentje:
Nekem pl a sony ami soha nem kellene volt 3 sony telom mind egy rakatt volt ! De nem ócsárolok csak meg oldás kellene és nem 12-13 évesek hozzá szólása hogy dobdki szar nem akarjuk mert eszmei értékü ha nem az volna akkor már tengeralatt járó lenne
2018. aug. 5. 11:07
 18/25 toasolev válasza:
nekem ugyan ez a problema xiaomi redmi note 4 el
2018. aug. 8. 21:35
 19/25 anonim ***** válasza:
9%
de könyörgöm! ez nem márka! Nem lehet megoldani, mert ez egy olcsó szar. És ezt nem 12-13 évesek állítják, hanem azok, akik értenek is hozzá. Ha meg ilyen jól lértesz a telefonokhoz, hogy egy olcsó szart gyártó kínai márka jobb mint a sony, akkor miért nem oldod meg magad a problémát? ha ilyen pro vagy a téren. egyébként azok a sony telefonok gondolom ilyen olcsók voltak, pl Xperia E és társai .
2018. aug. 9. 23:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerinted érdekli? Fogalma sincs, hogy működik a tömeggyártás, de osztja az észt. Javíttassa meg a kacatját és mindenki boldog lesz.
2018. aug. 9. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!