Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Arra gyanakszok, hogy páromnak...

Babamona kérdése:

Arra gyanakszok, hogy páromnak van áll Facebookra! Pl; értesítési sávon ott van hogy xy bejelölte, viszont a facebookján nem is ismerősök, nem jelölte meg! Vagy hogy xy üzenetet küldött, de nem is ismerősök?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom megnézni , hogy a telefonjáról ki lépett be Facebookra?

2018. júl. 29. 11:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ez nem rosszindulat...eléállsz, rákérdezel szemtől szemben. ez a módja.

megmondod, hogyha nem szeretné tisztázni, akkor otthagyod a p_csába.

én ilyenkor azzal reagálnék, hogy megmutatnám, nincs semmi titok, aztán én dobnálak ki...

2018. júl. 29. 14:27
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Nem érted, ez a baj. Műveltség, kultúra, intelligencia, erkölcsi színvonal. Neked ez a normális.

Még egyszer: ha a párod is ugyanezt csinálná (vagy csinálja), turkál a telefonodban, az is teljesen rendben van szerinted?

2018. júl. 29. 14:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek a múltunkat, már egyszer történt ilyen. Csak akkor úgy derült ki ez az egész, hogy kölcsön adta a telefonját, mert au enyém elromlott, és mikor be akartam jelebtkezni a fiókomba akkor láttam, hogy más fiók is van a telefonba. Ekkor én feltörtem, és komomy dolgok kerültek elém. Én szakitottam vele (hozzá teszem mi együtt éltünk) haza költöztem. Idővel később újra össze jöttünk! Sajnos nem sok bizalom maradt részemről. Pár napja mikor haza jön munkaból, és telefonja töltőn van, akkor amikor jön üzenete a telefon villog. Az értesítési sávon rámegyek, de semmit nem ad be (és egyebkent mi úgy vagyunk, hogy néha ő is megnézi az fiókom és én is az ővét)
2018. júl. 29. 14:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Amúgy hiába állnék elé, és kérdezném megy, valószínűleg úgysem mondaná meg az igazat. Kimagyarázná magat, aztán megont csak wgy vitát inditanák el. Amig nincs bizonyíték arra hogy van meg egy fiókja, addig nem állok elé!!!!! De ti hogy éreznétek magatokat az én helyemben??????
2018. júl. 29. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Fel áll neki a Facebookra?

Szégyelld el magad ha leskelődsz a PÁROD után.

Te ezt nevezed PÁR kapcsolatnak????

2018. júl. 29. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:

ha nem vallaná be, akkor otthagyod :D ha meg már volt ilyen eset, nem is értem, miért is vagytok együtt...de meg is érdemlitek egymást akkor XD

hogy érezném magam ilyen esetben? sehogy...én idáig nem is húznám a dolgot...

2018. júl. 29. 17:11
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

"De ti hogy éreznétek magatokat az én helyemben??????"

Nem tudom magam egy ilyen okos hölgy helyébe képzelni, de az látszik, hogy zsák a foltját...

2018. júl. 29. 17:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Könnyű mást kritizálni. Igen, egyszer elő fordult, és úgy éreztem adok neki még egy esélyt. Nagyon szeretjük egymást, de már bizalom nincs....én teljesen más kérdést irtam, aki nem tud rá választ adni az ne ia irjon semmit!!!!!! Ti sem vagytok több\jobb emberek mint én...sőt..
2018. júl. 29. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Magam például nem tennék fel ilyen kérdést, minimum két okból:

1. Sejtettem volna előre a válaszokat.

2. Eleve nem stílusom az egész.

Lehet, hogy mégis különb vagyok tőled? De jó nekem...

2018. júl. 29. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!