A Xiaomi Redmi 5 Plus vagy a Xiaomi Redmi Note 5 közül melyik telefon a jobb?
Mikor megvettem a Mi3-at, a kollégáim mind bizalmatlanul kérdezték, hogy Xiaomi???!!!
A Samsunk így, a Samsung úgy...
Aztán az egyik kollégám pont vett egy S5-öt, és elkérte a Xiaomi-t, összehasonlítandó a kijelzőket.
Nézegette, nézegette, forgatta, majd néhány perc múlva kicsit csalódottan visszaadta, és halkan hozzátette: a te kijelződ szebb. A Mi3-ba LG, illetve Sharp kijelzök kerültek.
Ja! Egyébként az említett kollégámnak úgy lett S5-öse, hogy a 2 hetes S4-esét vitte vissza, mert bedöglött, pont akkor jött ki az S5, és még ráfizetett, hogy elhozza az újabb flagship-et.
Nem mondom, hogy a Samsungok rosszak lennének, de szerintem túlárazottak, ahogyan az Alma telefonok is.
Szoftveresen pl. a Samsung-ba több extrát és finomítást tettek, fényképezés terén is jobbak voltak (eddig, mert már a Xiaomi is felzárkózott fotózásban is) a Samsungok de számomra ez nem jelent annyi extrát, hogy mikor megjelenik mindkét gyártó új zászlóshajója, akkor 300k-t fizessek 140k helyett, hogy Samsungom legyen Xiaomi helyett.
De persze mindenki maga dönti el, hogy megfelel-e neki ugyanaz a teljesítmény kedvező áron, vagy hajlandó +10%-nyi extra funkcióért több mint 2x annyit fizetni.
Mi A2 jó vétel, remélem tetszeni fog!
"a te kijelződ szebb."
Ne idegesits mar persze mi 3 nak szebb kijelzoje van samsungnal nem? Akitol a gyartok 90% ka tole vesz meg? SuperAmoled vs IPS haggyál már..
Kedves Sajtkirály!
Nézd meg az összehasonlítást, aztán mondd meg, hogy Te melyiket választanád... :)
Szerintem a P20 is jó.
Egyébként a Mi8 Samsung Amoled-del jött, úgyhogy a kijelzője már biztosan nem rosszabb a Samsung-énál... :D
A következő generáció
Várható árak 128Gb:
S10 Lite: 240k
S10: 288k
S10+: 324k
Xiaomi Mi9 128Gb: 123k
Persze ezek még nem az itthoni árak.
Majd mindenki maga dönti el, mennyit ér neki egy telefon, hasonló specifikációval. :)
Ezek szerint az összehasonlítást nem lehet belinkelni...
P20, P20 pro, Mi8, S9+ volt a link-en összehasonlítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!