A Xiaomi Redmi 5 Plus vagy a Xiaomi Redmi Note 5 közül melyik telefon a jobb?
Figyelt kérdés
Melyik telefon lenne jobb telefoncsere szempontjából?2018. júl. 27. 14:28
11/30 anonim válasza:
#9 "Bármelyik Samsungtól jobb mind kettő." Akkor már fuggetlen hogy melyiknél akar jobb lenni..
12/30 anonim válasza:
ja akkor meg nézzünk egy mi 8 vs s9-et...
13/30 anonim válasza:
Na jó te nyertél de legalább notch nincs az s9be
En akkor is samsungra voksolok mert nekem az jon be
14/30 A kérdező kommentje:
"Kedves" Sajtkirály! Tudod, nekem sajnos nincsem 200 ezer forintom, úgy hogy ezen Samsung telefonok véletlenül se jönnek szóba. :)
2018. júl. 31. 10:45
15/30 zombozo válasza:
Xiaomi Redmi note 5: erősebb cpu, dual kamera, optikai videóstabilizátor, ezekben jobb. Ár/érték arányban csak a Xiaomi tud győzedelmeskedni.
16/30 anonim válasza:
Samsung? :D:D:D
Nekem egy Xiaomi mi3-akom van 2014 óta, és a mai napig frissítik... Ugyanez elmondható a Samsungokról is?
Anyukám szintén 2014-ben kezdett el használni egy Galaxy S4-et....tavaly tönkrement, szevírben azt mondták kuka, nem éri meg javízani sem. Vett 60k-ért egy Xiaomi mi a1-et. Teljesen elégedett vele...
17/30 anonim válasza:
16# nekem meg S5om van mar 2014 ota es nekem akarsz vaganykodni majd meglatjukkinek doglik be elobb a teloja
18/30 anonim válasza:
Rendben, majd jól nézd meg kinek döglik be hamarabb, meg vizslasd meg az összes ócska S modellen az amoled beégését, meg az s6 csíkozódását.
19/30 anonim válasza:
Lehet h beég de legalább szebb képet mutat nem ugy mint az ocska xiomi
20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves (és a kedvetlen) válaszokat :)
A Mi A2 mellett döntöttem, ami az emberek 99,9%-a szerint egy egész jó kis középkategóriás teló (kivéve egy elvakult sámson rajongót) ;)
Úgyhogy kérem különösen a királyunkat, hogy ne fikázza a márkát, és görgessen tovább. Köszi!
2019. jan. 6. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!