A Xiaomi Redmi 5 Plus vagy a Xiaomi Redmi Note 5 közül melyik telefon a jobb?
Figyelt kérdés
Melyik telefon lenne jobb telefoncsere szempontjából?2018. júl. 27. 14:28
1/30 anonim válasza:
Kuka mind 2
De ha tonkre akarod tenni magad akkor inkabb a Plus. Legalabb penzt szorsz vele.
2/30 anonim válasza:
Szia! Nekem Redmi Note telefonom van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Jó az aksi, sokáig bírja, dualsimes, kártyafüggetlen. A wifit nagyon jól fogja, távolról is. Imádom.
3/30 A kérdező kommentje:
"Kedves" Sajtkirály! Akkor mondd, mi mást ajánlsz helyette?
2018. júl. 27. 14:52
4/30 anonim válasza:
Szia!
Inkáb MI A1 vagy MI A2.
Vegytiszta androidot futtatnak, így a középkategóriás hardver ellenére is olajozottan fut a rendszer.
6/30 anonim válasza:
Nekem 5 plus van nagyon jó telefon, de ha jól látom a note 5 az jobb egy kicsit.
Bármelyik Samsungtól jobb mind kettő.
7/30 anonim válasza:
#6 aha még az S9nél is jobbak nem? :D
8/30 anonim válasza:
Note 5 jobb értelemszerűen. Nekem Redmi 5 Plusom van és nagyon imádom a MiUI felületet. Kegyetlen felhasználó barát és villám gyors.
9/30 anonim válasza:
az s9 meg egy kategória a note 5-tel, nem?
10/30 anonim válasza:
Xiaomi redmi note 5 sokkal jobb vétel.
Csak ebből a xiaomiból 5-öt veszel mire kiköm egy s9 ;) baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!