Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még iPhone 7-et venni,...

Megéri még iPhone 7-et venni, vagy vegyek inkább 8-at?

Figyelt kérdés

Szeretném lecserélni az 5S-emet egy újabb modellre. Igazából mindkét telefonra van keretem, viszont abban már nem vagyok biztos, hogy megéri a két telefon között az az 50 ezer Ft különbség, úgy, hogy a 8 tulajdonképpen a 7 ráncfelvarrott változata, emellett pedig nagy valószínűséggel a 7 is támogatott lesz még évekig. Ti mit gondoltok?

A kérdésemre normális válaszokat várok, nem olyanokat, hogy "hülye iPhone-os" és "miért nem Androidot veszel".

2018. júl. 11. 23:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Oké, én is megszegtem párat ezekkel a kommentekkel, de muszáj volt rendbe tenni a téves dolgokat, ha már ennyire a szabályzatra hivatkozol.
2018. júl. 17. 17:15
 22/29 anonim ***** válasza:

Na akkor tegyuk helyre a dolgokat. Azt mondjatok ,hogy ha meg lett valaszolva a kerdes akkor nem kell tobb valasz. Az elso par valasszal meg lett valaszolva ,hogy megeri e venni,ugye ez volt a fo kerdes.

Tehat innentol a tobbiek valasza felesleges es mindenki rossz (a ti gondolkodasotok szerint)

Ne offoljak,ohm... Nem irtam semmi olyat. Valaszoltam a kerdesre (igen,valaszoltam!) aztan kotekedes es vita lett ,amire reagaltam ,illetve raszoltam a kerdezore aki korlatozni akarta a valaszainkat minden jog nelkul. Ez nem "Off"! Ha az lenne akkor a kerdezo is "Offolt" azzal,hogy a kerdesebe a kerdestol fuggetlen dolgot irt.

Aztan "kedves" 56%-os ,te is bevallottad ,hogy szabalyt szegtel a valaszaiddal ,szoval te ezt tudatosan,szandekosan csinaltad. Akkor ki is a rosszabb?:)

2018. júl. 17. 18:43
 23/29 anonim ***** válasza:
De nem en kezdtem okoskodni a szabalyzatrol, hanem te, akinek, mint a mellekelt abra mutatja, az okoskodas ellenere koze nem volt a szabalyzat ismeretehez.
2018. júl. 17. 20:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Amúgy nem a mi gondolkodásunk szerint rossz minden további válaszoló, hanem a szabályzat szerint, amit privát üzenetben is elküldtem neked, mivel sajnos egyáltalán nem voltál tisztában vele. Felesleges innentől mentened a helyzeted, ekkora öngól után már jól nem jöhetsz ki. A szabályzatra hivatkozik egy olyan ember kommenteken keresztül, aki saját maga nem olvasta el ezek szerint és nem ismeri. Amit én csináltam, még mindig jobb, mert én a szabályszegésemmel csak rávilágítottam a te szabályszegésedre, de én veled ellentétben tényleg tisztában voltam vele, hogy mik a szabályok, míg te úgy oktattad a kèrdezőt, hogy közben fingod nem volt róla, hogy pont te nem ismered a szabályzatot.
2018. júl. 17. 21:05
 25/29 anonim ***** válasza:

Okeoke,,

Akkor aki az eletcolomrol beszelt (szerintem betudhato szemelyeskedesnek) annak ajanlom figyelmebe a szabalyzat 3/b pontjat.

Aztan a 3/l-t azoknak ,akik az androidot leszoltak/kritizaltak (lehet ,hogy az ilyen jellegu valaszok torolve lettek,nem olvastam vissza az egeszet)

Illetve ezt a mondatot is erdemes elolvasni es ertelmezni ,amiben leirjak,hogy lehetoseg biztositsanak (tobbek kozt) a velemenynyilvanitasra.

Küldetésünk, hogy a kulturált, igényes, udvarias, egymás személyét és véleményét tisztelni tudó, megfelelő önuralommal bíró Felhasználóknak biztosítsunk lehetőséget a felkínált tárhelyeken történő kérdésfeltevésre, válaszadásra, véleménynyilvánításra, információ megosztásra és tapasztalatcserére. Felhasználónak minősül a Weboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a Weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi.

2018. júl. 17. 21:38
 26/29 anonim ***** válasza:

Erre nem is válaszoltam idáig, de szerintem tegnap egy eladó telefonokról szóló kérdésnél szintén téged oltottalak be, merr ott is egy balfék volt a csávó és nem tudta, hogy nem a szabályzat írja le, hogy milyen szabályai vannak a válaszadásnak, hanem a GYIK. Ott is nekem volt igazam, ezt onnan tudom, hogy az adminok töröltek minden választ, a tieidet is, vagyis megszegted a szabályt, másképp nem törölték volna. Szóval, mivel nagyokos vagy nulla tudással, ezért harmadjára is olvasd át a SZABÁLYZATOT, hogy mik a válaszadás szabályai. Egyúttal az adminokat arra szeretném kérni, hogyha törlik is ezeket a kommenteket, várják meg, míg a kedves hiányos tudású válaszoló elolvassa, és azután töröljék. Egy jó tanáca még: érdemes volna rendbe tenni a szabályzatot, mert a GYIK-ben foglaltak teljes mértékben az ellenkezőjét mondják a szabályzatnak. Ez tényleg csak egy jó tanács, sőt nem ártana körlevélben minden felhasználót figyelmeztetni a válaszírás szabályaira. A kommentek törlése pedig, ha körültekintően történne, az sem lenne hátrány, mert sokszor ész nélkül mindent töröl valamelyik admin, olyat is, amelyik hasznos válasz a kérdésre. Az adminság nem csak hatalom, hanem felelősség is, amivel pontosabban és körültekintőbben kéne eljárni, mert többen kritizálták már itt az oldalon, de ugye erre csak jön a figyelmeztetés, hogy kitiltanak, ha tovább folytatja valaki. Kit érdekel??? Ha akarok felregelek újra. Értelmes választ amúgy is ritkán kap az ember ezen az oldalon.

Na kedves válaszoló itt a válaszadás szabálya:

“Milyen szabályokat kell betartanom a válaszíráskor?

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.”

2018. júl. 21. 06:17
 27/29 anonim ***** válasza:

Te amugy nemtudom most milyen kerdesre hivatkozol,de sztem elegge off,ha random kerdesrol magyarazol itt...

Az adminok egyebkent tobb valaszt szoktak torolni ha vita van ,mint amennyit kene. Ha nehany nem is szeg szabalyt akkor is hulyen nez ki,hogy random van ott egy valasz,ami egy mar torolt kommentre reagal. Ennyit a nagy tudasodrol. Ha mar egy masik kerdesnel is csinalod a p¡csad akkor komoly gondok lehetnek a fejeddel. Hiaba masolgatod be a szabalyt ,ha koze nincs az abban leirtaknak ahhoz ami itt megy.

2018. júl. 21. 11:51
 28/29 anonim ***** válasza:

Te h.lye vagy. A normalis kommentet nem szoktak torolni, plane, hogy annal a kerdesnel az volt az elso valasz. Azutan kezdodott a vita. Ha torlik is, az elsot meghagyhattak volna, mert az meg onmagaban ertelmesen mutat, de azt is toroltek mert offolas volt.

Meg egyszer a gyenge elmed vegett: tilos a valaszokra valaszolni, tilos offolni, es tilos a kerdesnel kerdest irni.

Ezt is meg egyszer leirom, a masiknal mar megtettem: en magam sz.rok a szabalyzatra, nem en szoktam okoskodni, h mit szabad es mit nem, en csak reagalok es helyreigazitok egy ket retardaltat, aki full magabiztosan veri a mellet es masokat kioktat a szabalyokrol, mikozben o maga simcs tisztaban vele. Tehat utoljara: lesz.rlak teged is es a szabalyokat is. Te egyertelmuen megszegtel tobb pontot hiaba okoskodol pont. Ezentul nem reagalok erre a kerdesre sem. Ha magaddal szeretnel tovabb virtualis beszelgetest folytatni, akkor megteheted, engem nem zavar, hogy h.lye vagy, amig nem ismerlek

2018. júl. 21. 12:05
 29/29 anonim ***** válasza:

Szarsz a szabalyzatra,ertem...akkor miert vagy itt ? Megis csak te vagy a hulye kettonk kozul.

Es igen ,szoktak torolni valaszt akkor is ha nem szeg szabalyt. Ha indokolatlan ,hogy ottmaradjon es barmifele koze van a vitahoz,vagy masik valaszra reagal (amit a szabaly tilt ,de alapbol nem szoktak torolni) akkor torlik.

2018. júl. 21. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!