Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még iPhone 7-et venni,...

Megéri még iPhone 7-et venni, vagy vegyek inkább 8-at?

Figyelt kérdés

Szeretném lecserélni az 5S-emet egy újabb modellre. Igazából mindkét telefonra van keretem, viszont abban már nem vagyok biztos, hogy megéri a két telefon között az az 50 ezer Ft különbség, úgy, hogy a 8 tulajdonképpen a 7 ráncfelvarrott változata, emellett pedig nagy valószínűséggel a 7 is támogatott lesz még évekig. Ti mit gondoltok?

A kérdésemre normális válaszokat várok, nem olyanokat, hogy "hülye iPhone-os" és "miért nem Androidot veszel".

2018. júl. 11. 23:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én írtam ki a kérdést, és nem arra voltam kíváncsi, hogy ki szerint szar az Apple, hanem arra, hogy ki szerint melyik telefont éri meg megvenni a kettő közül. Úgyhogy ti örüljetek, hogy nem b*nak ki innen azért, mert nem a kérdésre válaszoltatok.
2018. júl. 15. 21:56
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
#12 - A szabályzatban benne van (el kellett volna olvasni🙂) ,hogy mindenkinek joga van a véleménnyilvánításhoz. Az viszont nincs benne ,hogy a kérdésre kell válaszolni. Nyilván ez lenne a cél, de neked (ahogy a többi tagnak is) a szabályban leírtakhoz kell alkalmazkodnod. Szóval jelen állás szerint ott tartunk,hogy te a szabálytól eltérő dologra próbálod utasítani a "válaszolókat" ,míg mi csak a szabályba foglalt dolgokat használjuk ki.
2018. júl. 15. 22:02
 13/29 anonim ***** válasza:
21%
Kérdezö àlomvilàgban él, ahol azt hiszi ö diktàl. Hàt nagyon nem
2018. júl. 15. 22:43
 14/29 A kérdező kommentje:
Jól van, remélem, boldoggá tett mindkettőtöket az a lehetőség, hogy egy idegennel kötekedhettetek. :D Ennyi örömet még ti is megérdemeltek az életben.
2018. júl. 16. 16:40
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus hisztigép :D kioktatjuk ,mert mi tudjuk a szabályt erre egyből felhozza a mi boldogságunkat... Ez mondjuk a jobbik eset ,van akinek elkattan az agya es emlegeti mas anyjat😅
2018. júl. 16. 17:03
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek, csak kérlek, áruld el nekem, hogy minek válaszolsz egy olyan kérdésre, amire nem tudsz vagy nem akarsz normális választ adni? Miért nem lehet más kérdését tiszteletben tartani? Értem én, hogy megteheted a szabályzat alapján, de mire jó ez neked? Csak így tudod élvezni az életet? Mert ha igen, az tényleg elég szomorú, már ne is haragudj.
2018. júl. 16. 19:52
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Megint az en eletemmel vagy elfoglalva :D ez itt a baj.

Valaszoltam,azthiszem az elso valasz is az enyem.:)

2018. júl. 16. 20:47
 18/29 A kérdező kommentje:
Őszintén, nem érdekel a te életed, csak az bosszant, hogy nem lehet egy normálisan megfogalmazott kérdést kiírni anélkül, hogy idepofátlankodnának szétoffolni a kérdést a hozzátok hasonló gyakoris örökszűzek. Na mindegy. IPhone 8-at veszek végül, te meg pattogj továbbra is a szabályzat miatt.
2018. júl. 17. 16:48
 19/29 anonim ***** válasza:
A 66 %-os is megszegte a szabályzatot, ugyanis amennyiben a kèrdező megkapta a kérdésre a választ, úgy több "válasz" nem kell. Amúgy elolvasom még egyszer a szabályzatot, mert régen benne volt, hogy a kérdésre kell válaszolni, ha ezt kivették belőle, az nagy hiba volt. Egyébként ezen az oldalon lassan már nincs betartva semmilyen szabályzat...
2018. júl. 17. 17:04
 20/29 anonim ***** válasza:

Tessék drága 66%-os, szabályzattal évelő barátom, bemásolom neked azt a részt is, amit nem olvastál el. (GYIK-t is kéne olvasni)

"Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."

2018. júl. 17. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!