Megéri még iPhone 7-et venni, vagy vegyek inkább 8-at?
Szeretném lecserélni az 5S-emet egy újabb modellre. Igazából mindkét telefonra van keretem, viszont abban már nem vagyok biztos, hogy megéri a két telefon között az az 50 ezer Ft különbség, úgy, hogy a 8 tulajdonképpen a 7 ráncfelvarrott változata, emellett pedig nagy valószínűséggel a 7 is támogatott lesz még évekig. Ti mit gondoltok?
A kérdésemre normális válaszokat várok, nem olyanokat, hogy "hülye iPhone-os" és "miért nem Androidot veszel".
Jo kerdes...
A 8 nagyon el van tunve,szinte soha semmit nem hallani rola ,szoval nem gondolom,hogy nagyon nagy szam lenne...
A 7nek anno nagy hangja volt,viszont ha telik 8-ra is nem vennek 7et ,mar csak azert sem mert a 8 ujabb,logikusan gondolva tovabb lesz tamogatva...
Valójában a 8 is baromi jó visszajelzéseket kapott, és állítólag nagyon fogy, csak az x mellett nem jut neki annyi fény.
Én annak idején 4-ről váltottam 6s-re, és a mai napig teljesen jól kijövünk, pedig szeretem ha viszonylaf friss készülékeim vannak.
Ezalól mondjuk pont a telefon a kivétel így belegondolva, de általában tényleg így van. Csak a telefonnál megfogadtam, hogy minimum 2 évig nem cserélem, ez most járt le.
A lényeg, hogy 5s-ről váltva, figyelembe véve, hogy még a 6s is teljesen jó, én inkább a hetest javaslom, ha az ár/érték arány fontosabb.
Egyszerűen logikusabb, annyit nem ad hozzá, amennyivel megérné 50+-t fizetni.
És lehet, nem lesz addig támogatva, de ha ennyivel olcsóbban veszed akkor is megéri.
Direkt írtam, hogy Apple-fikázók ne írjanak, de úgy tűnik, egyeseknek nehéz a felfogásuk.
A normálisaknak pedig köszönöm a válaszokat. Még átgondolom, de szerintem végül a 8-at fogom venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!