Melyik 5 applikációt tetted fel a mobilodra, ami számodra fontos volt és azok mit tudnak?
Ha akarod, külön leírhatod az 5 magánhasználatra letöltött app-ot és az 5 munkával összefüggő applikációt.
De olyan legyen, amit rendszeresen használsz is, tehát hasznosnak tartod!
Ötleteket keresek, hogyan tudnám, még okosabbá tenni a mobilom.
Locus Maps Free - legjobb offline túra navi
Waze - legjobb online autós navi.
Sygic - legjobb offline autós navi.
TElvira - vonat menetrend és jegyvásárlás (A hivatalos MÁV-os alkalmazásban nincs még jegyvásárlás...)
vonatDroid - Mutatja a vonatok helyzetét és a legközelebbi állomások menetrendjét.
BKK FUTÁR - Meg tudom nézni, hogy hol jár éppen a busz, megéri-e megvárni vagy sem
Plants vs. Zombies - Vicces játék. :)
A szokásoy alapappok mellett:
Menetrend (helyi és helyközi buszhoz és vonathoz)
SD Maid
ES File Explorer
CoolReader (e-book olvasók közül ez jött be a legjobban)
WPS Office
K-9 Mail (levelezőprogram) + OpenKeyChain
Telegram (csevegő)
Banki alkalmazás
Mobile Observatory (mindentudó csillagászati app)
Pár segédprogram, 1-2 játék, tracker, navi, ilyesmik...
Ja és persze játék céljára alapvetően az Ingress
Készüléktől függően Nova Launcher Prime, AnySoftKeyboard, Link2SD...szükség szerint.
Igazából ez az összes, amit magam telepítettem fel rá:
Black player - zenelejátszó
Google fordító - (ez is felismeri a beszédet, + fotó alapján is fordít)
Messenger - Facebook chat része
Pineterest - a Pinterest nevű inspirációs "ötletgyűjtő" oldal alkalmazás verziója
Instagram - kép/videó megosztó közösségi oldal
Guitar tuna - gitárhangoló
Nova laucher - egy elegánsabb, személyre szabható kezdőképernyő/indító (+ menü) az eredeti helyett
Én majdnem mindenkinek zöld mancsot nyomtam, de bárki tud értékelni, nem csak én.
Mondjuk az is vicces, mikor olyan válasz jön, hogy az applikáció a mobilomon az origo.hu meg a hvg.hu. :-) Megértem, ha vki egy ilyen válaszra nem zöld mancsot nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!