Melyik 5 applikációt tetted fel a mobilodra, ami számodra fontos volt és azok mit tudnak?
Ha akarod, külön leírhatod az 5 magánhasználatra letöltött app-ot és az 5 munkával összefüggő applikációt.
De olyan legyen, amit rendszeresen használsz is, tehát hasznosnak tartod!
Ötleteket keresek, hogyan tudnám, még okosabbá tenni a mobilom.
Nem fontossági sorrendben:
Pizza.hu - éterendelésre használom, jobban szeretem, mint a Netpincért.
Angol-magyar és német-magyar szótárak - mindig jól jön
PDF-olvasó - jegyeknek, könyveknek, dokumentumoknak
HBO GO és Netflix
Híralkalmazások (pl HVG, Index)
Ezek mellett főként social media appokat és a böngészőt használom. Zenére Spotify.
Az alap appokat hagyjuk úgy mint böngėsző, kamera, face blabla...
Azon felül snapseed kėpszerkesztő, x plore fájlkezelő, office appok a Microsofttól, ondrive, yatzi ultimate játėk, nova launcher, Newtification hírolvasó. Ami fizetős abból a prėmium van minden esetben. Ezek napi szinten használtak. Egyėb szerkesztők pl autodesk ritkábban.
Nem 5, és nem is fontossági sorrendben, mindegyik ugyanolyan fontos nekem.
BKK Futár, lehet vele Pesten útvonalat tervezni és menetrendeket nézni
Google Fordító, szövegeket lehet vele fordítani
Horizon Go, UPC-s ügyfélként bármikor tudok TV-t nézni.
iGO, szerintem a legjobb navi.
Samsung Internet, a (számomra) legjobban használható internetböngésző + Adblock Plus bővítmény hozzá, ami blokkolja a hirdetéseket.
Menetrendek.hu, távolsági busz- és vonatmenetrend.
NetPincér, lehet vele kaját rendelni elég sok helyről.
NoRoot Tűzfal, azoknak az alkalmazásoknak le tudom tiltani az internet-hozzáférését, amik csak reklám letöltésére használják azt (pl. játékok).
OGYoutube, Youtube hirdetések nélkül, de hasznos funkciókkal (videó letöltése, zárolt képernyőn való zenehallgatás, stb...)
TinyScanner Pro, a telefonod kamerájával tudsz bármilyen dokumentumot "szkennelni", és utána lementeni PDF-be.
Traffi Hunter, mutatja a traffikat és a forgalom gyorsaságát az egész országban.
Vonatinfó, lehet vele MÁV menetrendet nézni és a késéseket is mutatja.
WPS Office, szerintem a leghasznosabb Office alkalmazás Androidra.
1. adobe pdf reader
2. instagram
3. index.hu
4. origo.hu
5. hvg.hu
Opera mini - böngésző, ha nagyon spórolni akarok az adattal, vagy sima opera mert van benne éjszakai mód meg reklámblokkoló.
uTorrent - torrent letöltéshez
musicmatch - ez annyit csinál hogy kiírja a zenék szövegét, néha még le is fordítja (ha valaki csinált a zenéhez fordítást)
poweramp - legjobb zene lejátszó de fizetős
Tök zsír, köszönöm! Máris kaptam jó ötleteket, amiket használnék én is szívesen.
A Google Translate helyett én a Voice translator 2017-et raktam fel, mert az beszédet is felismer (de be is lehet írni akármilyen szöveget), s azt vettem észre, hogy jobban fordít, mint a Google.
Engem a Waze navigál, s jelzi a trafikat is egyben. (Amúgy ez nekem fontos, hogy ne legyen mindenre külön app, ha több mindent meg lehet oldani egy app-ban, azt szeretem!)
Kérdés:
A NoRoot Tűzfalat hogy kell beállítani? (Kell nekem a VPN kapcsolat pl.?)
"helyi, környéki utazástervező (olyan mint a bkk futár).
Watsapp. / szerintem nem kell bemutatni. :)
Spotify, (bár most 3 hónapig tesztelni fogom a youtube premiumot) / "óccsó" zenehalgatás
google chrome (igaz ez alapból rajta van) / Böngésző
Gmail (szintén alapból rajta van ) / Email kliens
Na az alap programokkal csak sikerült egy 5-ös listát csinálnom. :D
Nem öt, nem sorrendben, de fontosak és használom ezeket:
Blokada - reklámblokkoló, root nélkül szerintem a legjobb
3cToolbox Pro - multifunkciós app korábbi verziója, sok funkcióját használom.
Wifi manager (org.kman.wifimanager) korábbi verzió - wifi kezelés kicsit profibb módon.
Wifi analytics (com.netgear.wifianalytics) - környező wifi -k felderítése helyhozzáférés nélkül.
Pingtools - hálózat diagnosztika, wifi tolvaj kereső...
Szuper backup - sms, hívásnapló, telefonkönyv biztonsági mentés (és adatmódosítás sms -ben, hívásnaplóban hozzáértéssel)
E-on ügyfélszolgálat - (szerintem nem kell bemutatni)
Telekom - (szerintem nem kell bemutatni)
Sd maid pro - nagytakarításhoz (appok és rendszer szemetének törlésére használom)
TotalCommander - fájl kezelő, számos pluginját is használom.
Dolphin (régebbi verzió) - böngésző, saját lejátszót használ több médiához, képes média átadásra
ADM - letöltéskezelő, képes külső app által küldött stream -et letölteni (média fogadás útján)
Külön tűzfal app nincs, a rendszer tudja amit kell.
Mi fit - A fitness karkötőmhöz gyártó által készített app.
Mi Band Master - A karkötőhöz app, ami sok extrát tud, ezt megvásároltam.
Ogyoutube - korábban bemutatták
Az integrált e-mail klien (nem a gmail) - levelezés
Outtlook - úgyszintén levelezés
G-mail - parlagon hever (nem használom)
Digi clock widget - testreszabható óra widget
Colornote - jegyzetelős app, backup/jelszó lehetőséggel
Activity launcher - alkalmazások aktivitás alapú indítása, ehhez (speciális) parancsikonok létrehozása (utóbbira használom)
Eset mobile security - vírusirtó (telepítés előtti apk ellenőrzésre használom
Snspseed - már bemutatták
Open camera - fotózás/videózás
Flickr - Hazánkban méltatlanúl ismeretlen képmegosztó/kép tároló és egyfajta közösségi platform (képtárolásra használom, időnként ismerősöknek töltök fel képeket)
Van még pár, de azokat ritkábban használom, illetve meglennék nélkülük szükség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!