Tényleg olyan jók a Xiaomi telefonok?
Életem eddigi legsz.rabb telefonja!
Senkinek, de senkinek nem ajánlom!!
Eddig sosem fordult velem elő olyan, hogy direkt odab.sztam volna bárhová is a telefonomat, mert egy retek sz.r, ugyanis sosem értettem azokat az embereket akik ezt csinálják, hogy vajon miért ?
Hogy tehetnek ilyet ?
Több 10ezer forintos dolgot képesek összetörni ? ("Valami miatt ???)
De amióta ezt a retket kaptam szülinapomra(!!!) amit amúgy direkt nem akartam volna sz.napi ajándéknak, mert szerintem teljesen személytelen.
Na hogy azóta minimum 10-15x fordult meg a fejembe, hogy úgy földhöz b.szom és szanaszét taposom, utána bevágom a kályhába és leöntöm olajjal, aztán a szénné égett maradványait kalapáccsal finomra töröm és elásom jól mélyre, utána a helyére oda pisilek!
Ennél sz.rabb telefon sosem láttam!
Állandóan befagy!
De mindegyik része!
Képtelenség vele telefonálni!
Állandóan frissít!
Betelítette a tárhelyet kevesebb mint egy hónap alatt!
Úgy, hogy semmit nem töltöttem le rá!
A memó kártyán volt pár kép, meg zene az előző telómról.
(Ja és nem ez az egy sz.romi (xiaomi) van a családban! Én nem is akartam ezt a telefont, ezt a fajtát, mert az sem tetszett. Tehát ez nem egy "szerencsétlen darab". 2 bnőmnek is van ilyenje, mondanom sem kell ők már falhoz b.szták legalább egyszer! Egyiknek rendesen be van törve rajta az üveg.)
Előtte volt egy Samsungom meg egy Honorom.
Kevesebbet is tudott a Samsung papíron, de az van vagy 5+ éves, nem tudom pontosan, használtan került hozzám, és még az akksija is jó.
A Honornak meg csak az akksija döglött be, de ugyanúgy ugrik mint a Samsung.
Életem 2 legjobb telefonja!
Egyinél sem írta ki, hogy csak úgy magától megtelt a tárhely.
Undorító egy mocsok telefon márka a xiaomi sz.romi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!