Tényleg olyan jók a Xiaomi telefonok?
HomTom Ht17 Pro van.
"A hasonló kinai xar csoportból"
Hát nem 60 ezerér.
De NEM osztom a nézetet,se Xiaomiról,se Verneeröl.
Megbizható operációs rendszer-akku érték/ár arány.
A Samsung vagy Huawei miért lenne jobb?!
Remek készülék a Redmi Note 5. Konkrétan tarol az árkategóriájába.
Én egy Redmi 4X 3/32GB használok. Egy másik kérdés alá már leírtam a véleményem, bemásolom:
"Xiaomi Redmi 4X 3/32GB használok 9 hónapja. Remek készülék.
Eddig egyszer sem hagyott cserben. Nem fagyott le, nem akadozott. Az akkumulátor brutális (4100mAh), 8 óra kijelző idő után is 30% még hátravan, úgy hogy végig 4G-n lóg. A 3GB rendszer memóriát (pár beállítás után) is kiválóan menedzseli. Minden folyamatosan futó programot bent tart, nem lövi ki.
A kijelző gyönyörű és maga az egész készülék prémium hatást kelt a kézben a fémháznak és a 2.5D lekerekített kijelző üvegnek (okosan kell fóliát vásárolni hozzá), valamint a dizájnnak (szubjektív vélemény) köszönhetően.
A legjobb készülék a 40-50e Ft-os kategóriában biztosan. :)"
Önmagukban is jók, de ezekkel az árakkal egyenesen világbajnokok. A legkisebb is 26 ezerért teljesen korrekt készülék. Abba lehet csak belekötni, hogy jellemzően nem tömítettek a készülékek.
#3.Azért a Homtom meg a Vernee-t ne említsük egy lapon a Xiaomi-val.
Azok még mindig dzsunka gyártók és jól messzire el kell kerülni, ahogy a Doogee-t és társait is.
Outkitel még úgy ahogy elmegy.(a BBK Brand-ek is már elég nagyok hogy ezekkel szintén ne említsük egy helyen)
Kérdező:
Valóban olyan jó.
Nagyon jól össze vannak rakva, Mi Note 3 után lévő Xiaomi-knak már a kamerája is egész jónak mondható.
Egyedül a MIUI-t nem szeretem, de a többi egész rendben van.
Van magyar szervizháttér, nagyon jó a szoftveres támogatásuk is.
Note 5 hardveresen valóban 100K-ig a legerősebb és legjobb választás.Az felett ami megéri az a Moto G6 Plus illetve Nokia 7 Plus, de azok sem feltétlen mindenben jobbak, talán szoftveres fronton.
Köszönöm a válaszokat, akkor azthiszem megrendelem a Redmi Note 5 Global 4/64GB verziót.
Igazából eddig iPhone-t használtam, az iPhone 4-4S-5-5S-6-6S-7Plus típusokat rögtön megjelenéskor megvásároltam, de már meguntam az iOS-t és rájöttem, hogy felesleges ilyen drága telefont vennem, mert mostanában nagyon alap dolgokra szoktam csak használni (böngészés, viber, youtube, reddit).
Xiaomi Mi A1-et tudtam volna ajánlani.
Pure (vagyis Stock [kinek - mi]) Android és B20 támogatással bír, ráadásul bőven 70e Ft alatt beszerezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!