Iphone 5s jack problémára ötletek?
Folyton ha bedugok egy fülest vagy egy auxot ki csúszik a telómból már hozzá gumiztam de az se egy szép megoldás !
Érdemes meg csináltatni szervízbe ha igen mennyi kb vagy esetleg van rá valami megoldás ?
(már ki tisztítottam a dugót,vettem átalakítót amit máshova dugog be de kidobja hogy nem gyári eszköz wishes cucc)
Ilyen telefont, már nem éri meg javíttatni, mert egy 5 éve megjelent, mára igen elavult telefon!
1GB RAM? Nevetséges! 2013-ban csúcskategóriának számított, ma már semmit nem ér.
2 magos? Az 5000Ft-os érintős Xperia-m rendelkezik 2 maggal.
1 megapixeles előlapi kamera? Nem vagyok önimádó, de néha jó a barátokkal egy fotót készíteni, és akkor bizony a kép minősége iszonyú pixeles lesz, az 1 megapixelnek köszönhetően.
Véleményem szerint, egy iszonyatosan elavult, túlárazott készülék. 75.000Ft jelenleg újonnan. Ennyiért viccnek is rossz, 2 magos, 1GB RAM...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!