Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s jack problémára...

Iphone 5s jack problémára ötletek?

Figyelt kérdés

Folyton ha bedugok egy fülest vagy egy auxot ki csúszik a telómból már hozzá gumiztam de az se egy szép megoldás !

Érdemes meg csináltatni szervízbe ha igen mennyi kb vagy esetleg van rá valami megoldás ?

(már ki tisztítottam a dugót,vettem átalakítót amit máshova dugog be de kidobja hogy nem gyári eszköz wishes cucc)

2018. máj. 23. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen telefont, már nem éri meg javíttatni, mert egy 5 éve megjelent, mára igen elavult telefon!

1GB RAM? Nevetséges! 2013-ban csúcskategóriának számított, ma már semmit nem ér.

2 magos? Az 5000Ft-os érintős Xperia-m rendelkezik 2 maggal.

1 megapixeles előlapi kamera? Nem vagyok önimádó, de néha jó a barátokkal egy fotót készíteni, és akkor bizony a kép minősége iszonyú pixeles lesz, az 1 megapixelnek köszönhetően.

Véleményem szerint, egy iszonyatosan elavult, túlárazott készülék. 75.000Ft jelenleg újonnan. Ennyiért viccnek is rossz, 2 magos, 1GB RAM...

2018. máj. 23. 13:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi azért hogy a sok szemét mellett legalább egy mondat volt ami a kérdésemre is válaszolt :) nem véleményt kértem nem tudom mennyire megy az olvasás ha meg ennyire király vagy vehetsz nekem egy másikat nem haragszok meg én inkább másra költöm a pénzt csak azért néha szeretnék zenét hallgatni tudod ?! Ja és hozzá tenném mióta meg van azóta soha semmi baja nem volt most először ez a jack van és itt a le is zártam a beszélgetést !
2018. máj. 23. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Aki esetleg hasonló problémával küzd szerviz 10k , lighting jack átalakító 3500 (de ugy nem tudod egyszer tölteni meg zenét hallgatni) mindenki döntse el kinek mi a jobb ... közbe utána kérdeztem !
2018. máj. 23. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!