Ki tudom cserélni a telefonomat?
"Egyszer leejtettem es a sarkan ez latszik félek belekotnek majd ebbe... "
Nem kötnek bele.
Azt fogják mondani, hogy alapból elhajtanak mindenkit a fenébe, de neked nem foglalkoznak vele hogy a mechanikai sérülés garanciavesztést okoz, hanem adnak egy vadonatúj készüléket teljesen ingyen.
Több hibát is vétettél szerintem.
Ha nem egy telefonos szaküzletben dolgozol technical support-osként,vagty urambocsá' szervízesként - amit kétlek, hisz akkor nem tetted volna fel a kérdést - akkor nem lett volna szabad újraraknod (ez a szakember dolga, azért fizetik. Ez már eleve garanciabukó tényező szerintem.
A másik, hogy leejtésre, törésre, vízbe(vagy egyéb folyadékba) ejtésre, szóval nem rendeltetésszerű - avagy rendeltetésellenes - használatra a gari biztosan nem terjed ki. (Hacsak nem kötöttél rá mindenféle biztosítást, de akkor se a garancia fizeti a cech-et, hanem a telefonra kötött biztosításod alapján az a biztosító, amelynél a biztosítást a telefonodra kötötted - ami persze a te szempontodból édesmindegy lenne.
#2 na ne szorakozzal mar, hogy egy gyari reset, ami telefonmenubol elerheto, az kizarolag a szerviz dolga lenne es garanciavesztest okozna... ne terjesszunk mar baromsagokat, koszi.
A mechanikai serules tenyleg garanciaveszto, de ez kb. mindenhol le is van irva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!